Helyszíni kihallgatáskor mit kell mondani?
Jövőjhét kedden megyek megint a városi kapitánysága, folytatólagos kihallgatása a poffice ügybe és a benti irodai kihallgatásom után autóval megyünk körbejárjuk a várost, kimegyünk azokra a helyekre, ahol jártam és megmutatom ,hogy hova mentem be. Fényképen rögzítik.
Megmondom őszintén, szégyellem majd, mert majd ott a portásnak mondja a nyomozó, hogy "rendőrség", biztos elmondja, hogy itt a gyanúsított és bemennénk helyszíni kihallgatása. Majd néznek ott, ez nekem borzasztó szégyen.
Hogy fog ez működni, mit kell mondani, mit kell csinálni helyszíni kihallgatáson?
Ráadásul már ez a poffice lopás ügyem sem annál a nyomozónál van, aki márc 5-én meggyanúsított 12 rendbeli lopással, hanem vizsgálati szakaszba került, ugyan ahhoz a fiatal 24 éves nyomozómozólányhoz, akinél a vége felé a sátor ügyem is volt.
Elgondolkodom, hogy kicsit sajnálom a nyomozólányt, nem tudja milyen munkát vállalt, még most egy hónapja dolgozik a városi kapitányságon és ezt az ügyet is odaadták neki, ő vizsgálta a sátorügyemet is, most ez is nála van.
Szerencsétlennek aki még szinte új dolgozó ott, jól megáldják velem, oldalöknek neki engem.
"Ukrán társalgás - Szótárral és nyelvtani áttekintéssel
LINGEA, 2006
Megkönnytjük önnek a kommunikációt...még akkor is, ha teljesen kezdőnek számít.
Ár:2790 Ft"
Egy-один (odün)
Én úgy tanultam, и ejtése:i
Négy-чотири (tsotütü)
Úgy tanultam, ч ejtése:cs, mint a csiga szóban.
Kicsoda ön? - Хто ви? (хто vü?)
Nem elírás a könyv valóban azt írja ejtsd így:хто vü
Nem világos számomra miért nem H betűt ír, olyan h betűt mint a németben az Achtung. A magyar ember az x betűt nem fogja h betűnek ejteni.
Kb. Ennyi.
Csak azokat viszik megbilincselve, akik őrizetben vagy letartóztatásban vannak.
Szabadlábon lévő terheltet, aki nincs kényszerintézkedés alatt, nem bilincselgetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!