Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Helyszíni kihallgatáskor mit...

Helyszíni kihallgatáskor mit kell mondani?

Figyelt kérdés

Jövőjhét kedden megyek megint a városi kapitánysága, folytatólagos kihallgatása a poffice ügybe és a benti irodai kihallgatásom után autóval megyünk körbejárjuk a várost, kimegyünk azokra a helyekre, ahol jártam és megmutatom ,hogy hova mentem be. Fényképen rögzítik.

Megmondom őszintén, szégyellem majd, mert majd ott a portásnak mondja a nyomozó, hogy "rendőrség", biztos elmondja, hogy itt a gyanúsított és bemennénk helyszíni kihallgatása. Majd néznek ott, ez nekem borzasztó szégyen.

Hogy fog ez működni, mit kell mondani, mit kell csinálni helyszíni kihallgatáson?

2021. ápr. 6. 20:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ráadásul már ez a poffice lopás ügyem sem annál a nyomozónál van, aki márc 5-én meggyanúsított 12 rendbeli lopással, hanem vizsgálati szakaszba került, ugyan ahhoz a fiatal 24 éves nyomozómozólányhoz, akinél a vége felé a sátor ügyem is volt.

Elgondolkodom, hogy kicsit sajnálom a nyomozólányt, nem tudja milyen munkát vállalt, még most egy hónapja dolgozik a városi kapitányságon és ezt az ügyet is odaadták neki, ő vizsgálta a sátorügyemet is, most ez is nála van.

Szerencsétlennek aki még szinte új dolgozó ott, jól megáldják velem, oldalöknek neki engem.

2021. ápr. 6. 22:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Levike legalább bevallod, hogy fárasztod őket, ez azért valami.
2021. ápr. 6. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Már az első sorok után "nade levike b+már!!!!"
2021. ápr. 6. 23:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ukrán társalgás - Szótárral és nyelvtani áttekintéssel

LINGEA, 2006

Megkönnytjük önnek a kommunikációt...még akkor is, ha teljesen kezdőnek számít.

Ár:2790 Ft"

Egy-один (odün)

Én úgy tanultam, и ejtése:i

Négy-чотири (tsotütü)

Úgy tanultam, ч ejtése:cs, mint a csiga szóban.

Kicsoda ön? - Хто ви? (хто vü?)

Nem elírás a könyv valóban azt írja ejtsd így:хто vü

Nem világos számomra miért nem H betűt ír, olyan h betűt mint a németben az Achtung. A magyar ember az x betűt nem fogja h betűnek ejteni.

Kb. Ennyi.

2021. ápr. 6. 23:19
 15/17 A kérdező kommentje:
Hülye vagy te utolsó! Vagy részeg vagy, vagy be vagy drogozva?
2021. ápr. 6. 23:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Megbilincselve vezetőszáron visznek ki, mert ilyenkor a rendőrség felelőssége az, hogy a helyszínen másokban ne tegyél kárt.
2021. ápr. 7. 09:00
 17/17 A kérdező kommentje:

Csak azokat viszik megbilincselve, akik őrizetben vagy letartóztatásban vannak.

Szabadlábon lévő terheltet, aki nincs kényszerintézkedés alatt, nem bilincselgetik.

2021. ápr. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!