Helyszíni kihallgatáskor mit kell mondani?
Jövőjhét kedden megyek megint a városi kapitánysága, folytatólagos kihallgatása a poffice ügybe és a benti irodai kihallgatásom után autóval megyünk körbejárjuk a várost, kimegyünk azokra a helyekre, ahol jártam és megmutatom ,hogy hova mentem be. Fényképen rögzítik.
Megmondom őszintén, szégyellem majd, mert majd ott a portásnak mondja a nyomozó, hogy "rendőrség", biztos elmondja, hogy itt a gyanúsított és bemennénk helyszíni kihallgatása. Majd néznek ott, ez nekem borzasztó szégyen.
Hogy fog ez működni, mit kell mondani, mit kell csinálni helyszíni kihallgatáson?
Majd a nyomozó kérdez dolgokat, mit hogy csináltál, hová tetted a pénzt, melyik kezeddel nyitottad ki a szekrényt, stb.
Ebből derül ki, hogy tényleg te csináltad-e, vagy csak kitalált történet.
Én csak azt nem értem, hogy miért most van a helyszíni kihallgatás, ha már egyszer voltál tárgyaláson is?
A lényeg, hogy az eseményeket visszafelé is el-tudd-mondani.
Esélyételen.
A kamu-történetet nem tudod visszafelé is elmesélni.
Dr. Gyakorikérdéseksztárja Levike Mihály Úr!
Értesítem Önt, hogy nem lesz itt semmilyen kihallgatás, megy a börtönbe rögtön! Folyamatos megfigyelés alatt tartjuk addig is Önt a TEK Mihály, KGB Михаилович ÉS A CIA Michael segítsével!
Tisztelettel:
Dr. Nyomozó Mihályok
#7 látom, hogy úgy írtad a H betűt ahogy tanultam az ukránban:х
Van egy ukrán-magyar társalgási könyv 2000 forint és nem vettem meg, mert több furcsaságot fedeztem fel; képzeld Pl. ezt a ukrán betűt:х ( i betűnek írta)
A többit le se merem írni. Írhatok példát, ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!