Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az ilyen ügyvéddel azt lehet...

Az ilyen ügyvéddel azt lehet mondani, hogy megfogtam az isten lábát, ezalatt azt értem, hogy jó ügyvéd?

Figyelt kérdés

Több ügyvédet ismerek, azonban a tavaszi ítélkezési szünet miatt sokat járnak tárgyalásra, az egyik fiatal ügyvédsrácot kerestem fel, eljön velem kihallgatásra, mert majd még lesz. Megvan az időpont, dec.1 kedd 9 óra.

Folytatólagos gyanusitotti kihallgatás, azonban ez az ügyvéd meghatalmazottként jön el, holnapra adott időpontot, hogy menjek hozzá, megírjuk a meghatalmazást és ki is fizetem. Ő elektronikusan benyújtja a nyomozónak. Tegnap is jártam nála, csak azt vártuk, hogy legyen meg a folyt.kihallgatás időpontja.

Kérdezte, kinél van az ügy, mondtam kinél és kérdeztem, ismeri-e, azt mondta, hogy naná..., minden nyomozót ismer a városi kapitányságról, pedig nagyon sok nyomozó van. Még az MRFK-ról is ismer nyomozókat. Ezzel foglalkozik, hogy büntetőügyekben képviseli az embereket.

Kérdésem az, hogy nagyon jó, nyert dolog, jó helyre kerültem, mármint ügyvédhez, hogy az összes nyomozót ismeri? Jó ügyvéd az ilyen?

2020. nov. 25. 12:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Jogi dolgokban egyetlen szabaly letezik ... csak a vegen szabad orulni.
2020. nov. 25. 12:20
 2/20 anonim ***** válasza:
Levike sose únja meg... :))))
2020. nov. 25. 12:24
 3/20 anonim ***** válasza:
Beismerő vallomáshoz tökmindegy.
2020. nov. 25. 12:26
 4/20 A kérdező kommentje:

Nem.

Már a hétfői kihallgatáskor elmondtam, hogy.

"A gyanúsítást megértettem, ellene panaszt teszek, mert a cselekményt nem követtem el. A vallomást megtagadom, mást az ügyben elmondani nem tudok és nem is kívánok"

Szerinted beismerek-e valamit 1-jén???

2020. nov. 25. 12:28
 5/20 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy. Biztos ami biztos rángattsd oda a kirendelt védőt is ;)
2020. nov. 25. 12:32
 6/20 anonim ***** válasza:
Tehetsz panaszt a gyanúsítás ellen amúgy, csak éppen, ha van annyi bizonyíték, hogy jogosan vádoljanak, akkor még nagyobb szarban leszel...
2020. nov. 25. 12:56
 7/20 anonim ***** válasza:
Másképp megsem gyanúsítottak volna levike ;)
2020. nov. 25. 12:58
 8/20 A kérdező kommentje:

Valószínűleg odajön a kirendelt is.

Majd aki odahivatta, az majd gondoskodik, hogy menjen el.

2020. nov. 25. 18:51
 9/20 anonim ***** válasza:
Generáld csak a bűnügyi költséged
2020. nov. 25. 20:16
 10/20 A kérdező kommentje:
Te tényleg azt hiszed, hogy aki gyan. vagy vádlott, azt 100%, hogy elítélik?
2020. nov. 25. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!