Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az ilyen ügyvéddel azt lehet...

Az ilyen ügyvéddel azt lehet mondani, hogy megfogtam az isten lábát, ezalatt azt értem, hogy jó ügyvéd?

Figyelt kérdés

Több ügyvédet ismerek, azonban a tavaszi ítélkezési szünet miatt sokat járnak tárgyalásra, az egyik fiatal ügyvédsrácot kerestem fel, eljön velem kihallgatásra, mert majd még lesz. Megvan az időpont, dec.1 kedd 9 óra.

Folytatólagos gyanusitotti kihallgatás, azonban ez az ügyvéd meghatalmazottként jön el, holnapra adott időpontot, hogy menjek hozzá, megírjuk a meghatalmazást és ki is fizetem. Ő elektronikusan benyújtja a nyomozónak. Tegnap is jártam nála, csak azt vártuk, hogy legyen meg a folyt.kihallgatás időpontja.

Kérdezte, kinél van az ügy, mondtam kinél és kérdeztem, ismeri-e, azt mondta, hogy naná..., minden nyomozót ismer a városi kapitányságról, pedig nagyon sok nyomozó van. Még az MRFK-ról is ismer nyomozókat. Ezzel foglalkozik, hogy büntetőügyekben képviseli az embereket.

Kérdésem az, hogy nagyon jó, nyert dolog, jó helyre kerültem, mármint ügyvédhez, hogy az összes nyomozót ismeri? Jó ügyvéd az ilyen?

2020. nov. 25. 12:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mert csak akkor kell kifizetni a bűnügyi költséget.
2020. nov. 25. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Oké levike én szóltam ;)
2020. nov. 25. 20:38
 13/20 A kérdező kommentje:
Majd, ha befejeződik a nyomozás, akkor a nyomozati anyag egy példányát kérem a rendőrsértől és megnézem mit hazudozott össze vallomásaiban a tanúk.
2020. nov. 25. 20:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Ők nem hazudnak.
2020. nov. 25. 20:56
 15/20 A kérdező kommentje:

Ügyész létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy a tanúk nem hazudnak?

Nem hazudhatnak, de hazudnak.

Volt már bíróságon olyan tanú, hogy a bíró feltette neki többször majdnem ugyanazt keresztkérdéseket a tanúnak, belezavarodott, kiderűlt, hogy valami nem is igaz amit anno a rendőrségen mondott.

2020. nov. 25. 21:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Oké, nem minden tanú hazudik, nem általánosítok, de előfordul azért, nem ritkán.
2020. nov. 25. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
És te mennyit hazudsz?
2020. nov. 25. 22:45
 18/20 A kérdező kommentje:
Kinek? Mikor? Hogy? Miről?
2020. nov. 25. 22:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is panaszt tettem a legutóbbi zaklatásos ügyben, kaptam egy levelet az ügyésztől, hogy a gyanúsítás megalapozott, elutasítja a panaszt...
2020. nov. 26. 19:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Amúgy születhet enyhe ítélet abban az esetben, ha a ,,sértettek" többször kerültek már a törvénykezés elé, mint az elkövető, ilyen volt amikor verekedtem a bíróságon... alapból előzetes meg felfüggesztett járt vna ezért, ha az akit megvertem nem lett volna több ügye mint nekem... ezért lett csak pénzbírság az ítélet, később se bánta meg a bíró sztem, mert utána pár hónapra rá lelőtte a sógorát és engem is lepuffantott volna, ha a bíróság bejáratánál nem lenne fémdetektor
2020. nov. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!