Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Tudomásomra jutott, hogy úgy...

Tudomásomra jutott, hogy úgy engednek be egy budapesti konditerembe embereket, hogy van, akinek nincs versenyigazolása. Ilyen esetben a rendőrség vizsgálódik a bejelentéssel?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
10-es, jaja tényleg, a piac is jó, mint a heringek, fejtetőre húzott maszkkal :D Nem baj, rohadt fiatalok.
2021. márc. 31. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van 9es, felháborító, hogy esznek, ahhoz meg bevásárolni mennek. Te nem szoktál? Vagy csak az öregek ne menjenek? OK, hogy neked a szüleid bevásárolnak, de akkor ők miért mehetnek? Legalább te ne egyél és kevesebbet kell menniük bevásárolni.
2021. márc. 31. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:
67%
Közöd?
2021. márc. 31. 12:48
 14/20 anonim ***** válasza:
29%
12, milyen egyszerű kis proli vagy te :) Tudod tata/mama én online vásárolok, mindent házhoz hoznak, és van azért egy két idősebb ismerősöm, akinek van annyi esze, hogy megkér, hogy rendeljek neki is, és átutalja az árát :) Na ők nem mennek veled meg a pajtásaiddal heringkedni a boltba reggel, meg délután is :P
 15/20 anonim ***** válasza:
67%

Lemegy 2 szem paradicsomért és egy órát trécsel letolt maszkkal mert süket mint másik akivel beszél. Egyébként is k.vára unatkozik otthon. De felőlem aztán menjenek.

16/20 anonim ***** válasza:
77%
15-ös, igen :) És akkor utána nyekereg, hogy rohadt fiatalok, kimennek az erdőbe kirándulni maszk nélkül, felháborító! :)
2021. márc. 31. 12:50
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
14. igen, a nyugdíjasok Magyaro-on annyira gazdagok, hogy 1 kiló kenyeret, meg 10dkg felvágottat online rendeljenek házhoz, meg jellemzően bankkártyájuk is van persze az onlin rendeléshez, sőt, számítógépe meg internete is van minden magyar nyugdíjasnak. Ha csak nyugdíjasok járnak bevásárolni, te soha, akkor honnan tudod, hogy kik járnak bevásárolni? ;)
2021. márc. 31. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:

17, jaj de kis egyszerű vagy :) Mert sétálok az utcán, és látom, hogy tömve a piac, meg a bolt, és jönnek ki a Gizinénik, nagynevetgélve, azonnal tolja le az álla alá a maszkot :)

Magyarán ha jól értem, nyugdíjas = hülye mindenhez ami nem 1980 előtti :DDD Oké

Érdekes az én nyugdíjas ismerőseim sütnek kenyeret, meg megrendelnek 1 hétre előre (vagy megrendeltetnek velem) élelmiszert, és nem járkálnak feleslegesen boltba. De most már ezt is tudom, ha nyugger vagy muszáj életképtelennek, szegénynek, és hülyének lenned, majd megmondom nekik, hogy inkább járkáljanak naponta boltba <3

2021. márc. 31. 12:57
 19/20 anonim ***** válasza:
18. Szuper, nagyon ügyes nyugdíjas ismerőseid vannak. Azt nem tudom, hogy hol láttál olyat leírva, hogy a nyugdíjas hülye mindenhez, valószínúleg csak álmodtad. Már csak azért is ez a valószínú, mert te magad írtad, hogy milyen ügyesek a nyugdíjas ismerőseid és én se írtam olyat, hogy a nyugdíjasok hülyék mindenhez. Szóval inkább menj vissza tanulni, mert rádfér. Főleg a magyar nyelvtant gyakorold, de az irodalom is hasznos lesz neked.
2021. márc. 31. 13:01
 20/20 anonim ***** válasza:
19, oké, már megyek is, te pedig menj boltba ;) Várnak a barátok! És a maszkodat is told le az állad alá, hogy hallják mit mondasz!
2021. márc. 31. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!