Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Létezik még rendőr átképző?

Létezik még rendőr átképző?

Figyelt kérdés
Államtudományi képzési területről van alapdiplomám diplomám, de civil. Tiszti ha jól tudom csak 4 éves nappalin van civilek számára, meghosszabbították a 3 évet. Van valami mód átképezni magam, vagy csak tiszthelyettesivel vagy tisztivel lehetnék rendőr? (25 év alatti vagyok)

2021. márc. 29. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

"...rendőr átképző?"

Mire akarod átképeztetni magadat, politikusnak, bankárnak, mészároslőrincnek, vagy minek?

2021. márc. 29. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendőrnek, nyilvánvalóan. Kérem ne kössenek bele a véletlen melléfogalmazásba, a diploma szót sem direkt írtam le kétszer, siettem.
2021. márc. 29. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Ne akarj Ákk-s diplomával rendőr lenni ;)
2021. márc. 29. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Szerezz inkább normális végzettséget és menj versenyszférába, államtudományis és rendészetis diplomával is kb éhen halsz
2021. márc. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!