Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Kapok a rendőrsègről értesítőt...

Kapok a rendőrsègről értesítőt kirendelt védő ügyben?

Figyelt kérdés

Van egy olyan ügyem, ami -e hónap.elején indult ellenem és én vagyok a gyanúsított, törvényileg több jogom van mint egy sima tanúnak. A nyomozóhatóságnak kérdéseket tehetek fel és ezzel éltem ma is.

Ma az ügyben eljáró nyomozót felhívtam telefonon és kérdeztem, hogy ügyemben mikor lesz meg a kirendelt védőm adatai, elérhetőségei, mert már három hét eltelt, hogy mondta, hogy ha nrm hatslmazok meg védőt, kirendrlnek, mert kötelező a betegségrm miatt, azonban eddig még nem jött értesítés.

Telefonban azt mondta a nyomozó, hogy majd időben értesít.

Ez milyen válasz már???

Amikor kijelentette a nyomozó, hogy kell kirendelt védő, már akkor ki kellett volna rendelni és haladéktalanul engem értesíteni, hogy frlvegyem a védőmmel a kapcsolatot, hogy beszéljük meg a dolgot. Hiszen a hatóság megfelelő időt és körülményt kell biztosítania a védekezésemre való felkészülésre.

Tekintettel arra, hogy a nyomozó válaszából nem derült ki, hogy hogy ledz ez a védői folog ezért érdekelne, hogy mikor rendrlnek ki védőt és kapok-e róla papírt, értesítést?

Majd -mivel tegeződünk- elköszöntem a nyomozótól és elég komolyan így köszönt el a telefonba, hogy "szerbusz!"

Az biztos, hogy nem kérdezek tőle semmit a jövőben.

2021. márc. 30. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen mindegy mikor lesz meg a kirendelt védő. nem fogja magát törni az ügyedben, akkor is megkapja azt a jogi körökben nevetséges pénzt ha leszar mindent.
2021. márc. 30. 19:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom. De, ha teszek a zsebébe két Deák Ferencet ami nem vedztegetés, mert velem van, akkor kicsit jobban megmozdul.
2021. márc. 30. 19:23
 3/10 Micimacko67 ***** válasza:
Ami pénz ugye bűncselekményből származik...
2021. márc. 30. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Te jó ég levike,miket csinálsz már megint?
2021. márc. 30. 19:56
 5/10 A kérdező kommentje:

Ha holnap személyesen bemegyek a rendőrségre érdeklődni, nem-e baj?

Mondjuk megkérdezik a portán, hogy idézve lettem-e. Nem, de mindenképp beszélni akarok a nyomozófiúval.

Amúgy nem adok én pénzt a kirendelt védőnek. Minek? Nem lesz se jobb se roszabb.

2021. márc. 30. 20:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Levike, Levike szegény nyomozókat hagyd már békén 😃
2021. márc. 30. 21:12
 7/10 Fsms ***** válasza:
6# látod mondtam, hogy lassan nyomozó lesz. 😅
2021. márc. 30. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Hagyd őket békén levike!
2021. márc. 30. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes máskor meg mész a meghatalmazott védővel tanúként most meg sírsz a rendőrnek a kirendeltért
2021. márc. 31. 02:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Mert mindig nem futja meghatalmazott védőre ha van pénzem akkor sem. Nem csak ügyvédből áll a világ.

Itt adott minden bizonyíték, elkövettem, bevallottam, felvétel van, csak én jártam ott, minek ügyvéd? Ez egy kirendelttel is elég, sőt még azzal se kéne.

2021. márc. 31. 02:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!