Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Lehetséges hogy még mindig...

Lehetséges hogy még mindig nem zajlik a nyomozás?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy feljelentést tettem egy egyértelmű rágalmazási ügyben közvetítői eljárással, és 4 hét elteltével még mindig nem hallgatták meg a gyanusítottat?

2021. márc. 18. 23:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem, nem kamu Facebook profil, tudom, hogy ki az, közös ismerős is van, csak becenév a keresztneve, így értettem. Én is tudom már a rendes nevét, munkahelyét, stb, nem kell Columbo hozzá.

Utolsó: Dehogynem, van, nagyközönség, e felől megerősített a rendőr is.

2021. márc. 19. 19:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Amin én agyalok igazából az idő. 4 hét után sem jutott vele sehová a bíróság? Persze képzelem nem ez az elsődleges nekik :D és mindenki tudja hogy lassú folyamatok ezek. Elült a visszhang, vissza is vonnám már, de csak ha még nem tud róla az illető.
2021. márc. 19. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Nos, magánvádasat elvileg vissza lehet vonni...
2021. márc. 19. 19:47
 14/18 A kérdező kommentje:
De nem tudom tud-e róla.
2021. márc. 24. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Tiszta szégyen vagy kérdező🤣
2021. márc. 27. 14:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem tudom ez mit jelent.
2021. márc. 27. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem a Facebookon kéne élni az életed, akkor nem történne ilyen. Egyébként meg szánalmas hogy minden piti kis dologért rohanok jelentgetni a hekákhoz XD. Ők meg jót nevetnek rajtad
2021. márc. 27. 22:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Remélem nem folyik. Ne kössed le felesleges dolgokkal őket.
2021. márc. 28. 06:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!