Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Akit figyel a rendőrség,...

Akit figyel a rendőrség, minden nap teszi vagy csak szúrópróbaszerűen?

Figyelt kérdés

2018.07.01-től bárkit meg lehet figyelni leplezett eszközként, (2017.évi xc.törvény).

Én csináltam egy kis rosszat múlthét pénteken és mivel ismernek a rendőrök , mondták, hogy figyelnek. Ezt a múlthét pénteki kihallgatáskor nem hittem el, azt hittrm csak ugrat a nyomozó.

Tegnap alol voltam, pont odajöttek és kérdezték mi újság. Mivel bűnt nem csináltam, pár perc beszélgetés után továbbmentek. Ekkor rádöbbentem, hogy teló alapján figyelnek.

Arra lettem kíváncsi, hogy ma is figyelnek vajon.

Elmentem ma kora este szándékosan egy edzőterem elé (versenysortóknak van edzés ugyanúgy) szóval egy olyan edzőterem elé, ami nyitva van és arra szántam egy jó időt, hogy direkt megállok az edzőterem előtt, mert tudják, hogy edzőteremből vittem el pénzt és azért mentem oda, hogyha figyelnek, jelezze ki nekik, hogy most is egy edzőteremnél vagyok. Természetesen nem mentem be, nem csináltam semmi rosszat, csak megálltam az edzőteremnél, hogy jelezze nekik, hogy épp egy edzőteremnél vagyok és arra vártam direkt, hogy vajon jön-e egy autó, kiszáll e három nyomozó és kérdezik, e mijáratban. De nem jöttek. Ha jöttek volna, akkor mondtam volna nekik, hogy nem lopási szándékkal jöttem ide, bent sem voltam, a kamera igazolja, hogyha megnézik, hogy nem mentem be, semmit nem csináltam csak direkt vártam, hogy esetlegesen ma is meg tetszenek-e jelenni ahol vagyok, pl. egy edzőteremnél. De nem jöttek ahogy az előbb emlitettem.

Ebből azt állapígom meg, hogy lehet nem figyelnek, lehet igen, lehet szúrópróbaszerűen, de lehet véletlen jöttek oda tegnap.

Előadtam, hogy velem ugye mi történt, már csak azért, hogy értsétek, higy én mit tapasztaltam tegnap ill. ma, viszont a kérdésem az lenne, ebből eredően, hogy akit figyelnek, minden nap figyelik vagy nem, csak szúrópróbaszerűen?

Csak komoly normális választ kérek.

2021. márc. 10. 20:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*versenysportolók
2021. márc. 10. 20:33
 2/13 A kérdező kommentje:
*versenysportolóknak
2021. márc. 10. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Levike levike
2021. márc. 10. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak Isten figyel téged Levike ... De szerintem már neki is elege van belőled.
2021. márc. 10. 20:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Levike, mostmár a törvények, jog kategória után ezt is teleszórod az ostoba kérdésekkel? Inkább törvénytisztelő polgárként kéne élni és nem lennének ilyen gondjaid.
2021. márc. 10. 20:56
 6/13 A kérdező kommentje:

Én csak egy ember vagyok, aki kérdéseket teszek fel, mert választ várok, de ti azt csináljátok, hogy csak szívódtok, nem a válasz van ide írva.

Azt hiszitek itt gyakorin mindent meg lehet csinálni, hogy fórumnak hiszitek az oldalt? Hát nem.

2021. márc. 10. 21:01
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem segítsük a rendőrség és a bíróság munkáját azzal kapcsolatba, hogy leültessék végre. Szedjük össze az összes kérdését és válaszait - rengeteg válaszba beismerő vallomást tett, majd szépen átnyújtom a rendőrségnek az anyagokat - ha egyáltalán még nem tudnak róla. A rendőrség a gyakorikérdésekről kitudod kérni adatokat - így beazonosítható, hogy valóban róla van szó. Hogyha valóban ilyen ügyei vannak, akkor legalább meggyorsítjuk az eljárást, és hamarabb megszabadulunk tőle.
2021. márc. 10. 21:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Amit mi itt elbohóckodunk gyakorin az hivatalosan az ügyekben nem használható fel bizonyítékként.

Ha valaki itt teszemazt életveszélyes fenyegetést írna, az más.

2021. márc. 10. 21:03
 9/13 qkker1 ***** válasza:
100%
Levike, ideje lenne, ha már bevarrnának, legalább nem rontanád itt a levegőt!
2021. márc. 10. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Levike, a te gyógyszereidre tényleg nem szabad inni.
2021. márc. 10. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!