A porszívózás lehet csendháborítás?
Nem.
En pl jobb szeretek seperni. Olcsobb.
Ha társasházatok házirendjében a jelzett időszakban zajos tevékenység tilos, akkor nagyon elméletben igen, de sztem a hatóság még akkor se foglalkozna vele, ha a porszívózót bárki feljelentené. Ilyen zajos tevékenység alatt pl. a gépi falbontást, ütvefúrást értjük max.
Porszívózni, géppel mosni ált. este 9-11-től reggel 6-8-ig nem illik, attól is függően, közvetlen szomszédaitok mennyire baglyok / pacsirták, milyen hangos a gép, hétköznap/hétvégi reggel van-e, vagy hogy milyen anyagból vannak a falak. Egyes "modern" lakásoknál valóban minden hang és rezgés jól átjut a szomszédba, ott tényleg zavaró lehet. De pl. épp múltkor éjfélkor bekapcsoltam a porszívót 5-10 mp-re, senki nem szólt, sztem mire megállapították volna, kinél szól, már nem is szólt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!