Jelentettek már fel téged vagy büntetett meg a rendőr? Miért?
Hogyne lehetne.
Ha pl. a körút közepén kezdenél el asztalt gyalulni, vagy valami bizbaszt összehegeszteni.
Ez teljesen életszerű...
Egyetlen büntetésem volt eddig, egy Nemzeti parkos, mert a zöld övezetben parkoltam. Amit aztán nem kellett kifizetnem, mert egy jogász ismerősöm segítségével írtunk levelet panaszként, hogy az övezetet jelző tábla hiányzik ami engem informált volna.
A táblát így is két hónap után pótolták csak. Addig tudtak másokat lehúzogatni akik adták a derekukat.
Ez a helyzet ismerős, nekem a szomszéd minden évben tavasszal és ősszel elégeti a kerti gallyakat. Sosem szóltam érte, mert nem nagy kupac, túl lehet élni fél óra füstöt.
Én egyetlen egyszer égettem el gallyakat az elmúlt 10 évben mikor a régi ronda sövény végig ki lett vágva a járda mentén. A normál nyesedéket a komposztba dobálom amúgy, de ez sok volt ahhoz, meg bezsákozni is stb., ezért el lett égetve.
Átszólt nekem, hogy én hülye barom minek égetem el, olyan büdös, mint az állat.
Értem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!