Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Na, most mit szólnak a bűnőzőm...

Na, most mit szólnak a bűnőzőmosdatók, hogy az ügyészség lezárta a nyomozást, és nem emelt vádat?

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Valaki elmagyarázná konkrétan milyen ügyről van szó? Ahhoz képest meglehetősen heves vita folyik itt, hogy a kérdező ezt már nem bírta konkrétan leírni a kérdésében.
2021. febr. 6. 13:43
 12/24 anonim ***** válasza:
76%

Nincs mit kiforgatni. Azt sem tudod, ki vagyok, de kijelented, hogy véleményem sem lehet a kérdésről.

Mit szólsz azokhoz, akik az eset után lelkesen tapsikoltak, hogy mennyire jó, hogy egy ember meghalt, és milyen felháborító, hogy a rendőröket akár jogilag, akár szakmailag górcső alá veszik? Nekik milyen személyes tapaszatatuk van a pszichiátriával, a rendőrséggel? Nekik mennyire van joguk szigorúan egyéni problémaként kezelni az ilyesmit?

2021. febr. 6. 13:51
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg erről:

[link]

A kérdezőtől csak annyira telik, hogy bután helyeseljen, de hogy miről beszélj találjuk ki.

2021. febr. 6. 13:55
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

Megmondtam hogy fejezd be #13. Te az a típusú ember vagy akin miután segít bárki, meg őt szidod el hogy miért úgy tette ahogy.

Itt normális emberek vannak, ne minket fárasszál. Nem hiába vagy te a kisebbségi véleményen.

2021. febr. 6. 14:02
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

#13 egy korábbi válaszában egy meglehetősen bölcs véleményt fogalmazott meg, csak sajnos az átlag gyakoris ezt nem fogja fel. ("faék egyszerű üzenetek")

Külön öröm, hogy van itt pár ember, akik vissza-visszatérve bűnügyi kérdésekben az elkövető halálát kívánják, és most habzó szájjal élik át a várva várt véres orgazmust, mert végre lepuffantottak egy késelőt. Kívánom, hogy legyen ennél nagyobb örömük is az életben, de lehetőleg ilyen tragikus esetek nélkül.

2021. febr. 6. 14:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem most, hogy mit szeretne megtudni a kérdező?
2021. febr. 6. 14:41
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Semmit nem akar tudni, csak provokál. Nem is értem miért nem lett még törölve a kérdés.
2021. febr. 6. 14:44
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk igazából már őgy is mindenki elfelejtette az esetet.
2021. febr. 6. 21:46
 19/24 anonim ***** válasza:
44%
Hasonló helyzetben duplázó lövés fejre, utána nincs vita. Mármint miért lőtt 10x.
2021. febr. 7. 04:45
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem olyan könnyű pontosan célozni, ha épp leszúrták a társad és feléd tartanak késsel?
2021. febr. 7. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!