Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hol lehet bejelentést tenni,...

Hol lehet bejelentést tenni, ha olyat észlelek, hogy a helyi ügyészségen szabálytalanul járnak el?

Figyelt kérdés

Akárhányszor valami bűncselekmény történik ellenem (piti ügyek, csalás, garázdaság, zaklatás, stb) az elkövetőket a rendőrség bevédi, nem csinálnak velük semmit, mindig előkerül a cilinderből egy jogszabály ami védi őket...

Ezel szemben, ha ellenem merül fel vmi, ha bárki bármi rosszat gondol rólam, már jönnek is házhoz a rendőrök és visznek befelé meg fenyegetnek azzal, hogy őrizetbe vesznek... jah és én hiába támadom a magánindítványokat pl. azzal, hogy 2 hónappal az észleléstől nyújtották be, ilyenkor is mindig előkerül vmi jogszabály amire hivatkozva az eljárást le kell folytatni ellenem... (leírt esetben azzal védekezik a nyomozó, hogy a hatóság felhívásától számítva 30 nap, nah de lehet ezt csűrni csavarni annak akinek ez jó...)

Ebből nekem elegem van, falun lakom, azt gondolja rólam mindenki, hogy egy aljas bűnöző vagyok, munkahelyem van, amit ez igencsak veszélyeztet... (Orbán: ,,Védjük a munkahelyeket", ÍGY???)

Melyik hatóságnál vagy minisztériumnál jelezhetem ezt?

2021. jan. 10. 13:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Jah, nem Levike vagyok!

Mindig ugyanazon társaság ellen folynak ezek és nem dolog elleni bűncselekmények...

2021. jan. 10. 13:23
 2/13 anonim ***** válasza:
levike?
2021. jan. 10. 13:23
 3/13 A kérdező kommentje:
2-es, olvass!
2021. jan. 10. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbocsájtanál,...

Így kezded:

"Akárhányszor valami bűncselekmény történik ellenem..."

Nem tudlak komolyan venni.

Ne tagadd! Levike vagy!

2021. jan. 10. 13:27
 5/13 A kérdező kommentje:

Látom, Levike népszerű itt...

Nem, NEM Ő vagyok!

Mi a bajod a kezdéssel?

2021. jan. 10. 13:29
 6/13 anonim ***** válasza:
honnan olvastam volna, mikor egyszerre írtuk...???
2021. jan. 10. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

4: igen-igen, érdekes, hogy rajta kívül itt a GYK-n senki nem szokott folyton bűncselekménybe keveredni...

:))))

2021. jan. 10. 13:35
 8/13 A kérdező kommentje:

Levikének rablásos ügyei vannak, amelyekben szinte mindig Ő az elkövető, az én ügyeimben van mikor ellenem követnek el bcs-t, van mikor állítják, hogy én... jah és ezek egyike sem rablás, különböző személy elleni bűncselekmények, mint pl. garázdaság, zaklatás, csalás, gyújtogatás, hamis vád...

És Eóluk egyébként mindenki tudja, hogy van rokon a kapitányságon...

2021. jan. 10. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Koltozz el a cigany falubol.

Ez tipikus eset.

2021. jan. 10. 13:42
 10/13 A kérdező kommentje:

9-es, nah végre van aki kezdi érteni...

Amúgy nem a helyiekkel van a gond, egy közeli városban zajlik ez az egész, az ottani kapitányságon...

2021. jan. 10. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!