Létezhet hogy valaki minden nap szinte megszegi a kijárási tilalmat és eddig nem kapták még el pedig nem volt munkáltatói papírja Budapesten?
Figyelt kérdés
Haverom rendszeren járkál 8 után haverokhoz és azt mondja meg egyszer nem kapták el2021. jan. 18. 15:02
2/6 anonim válasza:
Létezhet. Sportolóként legálisan jarkálok és soha senki sem kérdez semmit. Párom munkából jön később és tőle sem kérdezték, pedig nem eldugott környék, Budapesten a nagykörúton jön haza.
3/6 Fsms válasza:
Lehetséges, szerencséje volt. De ez nem jelenti azt, h a jövőben esetleg nem kapják el.
4/6 anonim válasza:
Itt vagyok. Csak én Debrecenben élek.
Éjjfél körűl szoktam haza érni.
5/6 anonim válasza:
Itt vagyok én is, igaz, hogy nem minden nap szegem meg a kijárási tilalmat, de heti 1-2-szer megesik, hogy este megyek el sétálni a környéken (Budapest külvárosa). Párszor előfordult, hogy hosszabb utakról (100+ km) nem értem haza 8-ig, csak fél 9 körül. Házibuliból hazafelé csak szilveszterkor mentem, akkor sem állítottak meg egyszer sem a rendőrök, pedig a buszmegálló előtt ment el kb. 20-al egy rendőrautó. Tény, hogy nem akartam elmenekülni előlük, a gyanús mozgásokra sokkal jobban felfigyelnek. Ha tovább sétálsz nyugodtan és még a maszkot is hordod ahol kell, akkor nagy eséllyel nem állítanak meg, persze ez alól kivételek vannak. Nem állítom, hogy soha nem fognak megbüntetni engem, eddig szerencsém volt.
6/6 anonim válasza:
5: dettó, Székesfehérváron is így vagyok.
És jól gondolod egy rendőrnek pár év után megvan a megérzése, hogy kit kell igazoltatni. De ez egész évre igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!