A rendőrök hogy kezelik magukban azt, hogy az állampolgárok nagytöbbsége útálattal néz rájuk?
18
Atya ég te valami agymosott biorobot vagy?
Hát például azért élünk egy (kezdetleges) rendorallamban mert ha 8 után kimegyünk az utcára akkor megbuntetnek.Ez pedig korlátozza a szabadsagunkat
#19 kezdesz nagyon ah agyamra menni. Jobb ha elhúzol innen.
Az ilyen hülyéktől a netet is kikéne kötni.
22
Jól van biorobotkám
És elárulnád nekem hogy mi értelme a kijárási tilalom ak? Este 8-ig alszik a vírus utána meg felébred? Véletlenül se arra megy ki a játék hogy az embereket hülyére büntessék és korlátozzák a szabadságukat?
23
Mert mi lesz ha nem megyek innen netharcos?Nagyon rettegek tőled
pont tegnap született ítélet az európai emberjogi bíróságon,hogy vége mo n a kommunizmusból itt maradt,bármikor bárhol igazoltathat sőt át is kutathat a rendőr,csak úgy,random dolognak.
tehát alapos indok nélkül nem lesz igazoltatás,átvizsgálás,forgalomból kivétel.
ha ez bevezetésre kerül,akkor olyan 10 év alatt átalakulhat majd a fejekben szerintem,hogy a rendőr nem egy ba szogató,kötekedő,kellemetlenkedő,hanem egy rendőr aki a törvény őre.
csak azzal meg nem tudom mi lesz így,hogy ki van nekik osztva a napi bírság kvóta és ha a műszak végén kevesebb az összeg,akk visszazavarják bírságolni.
tehát az a dolog,hogy mo n a rendőrségnek profitot kell termelnie elsősorban,az állampolgárok bírságolásából és vegzálásából.
mert ennek most vége,amint törvényi erőre emelkedik az emberjogi bíróság ítélete ez ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!