Milyen esetben figyelnek meg állampolgárt? Ha rájönbek tiszta békénhagyják?
Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 22:35
1/20 anonim válasza:
Minden esetben! Akit egyszer elkezdenek figyelni annak vége! Azt folyamatosan 2-3 zsaru fogja szemmel tartani. Szerinted miért van hiány rendőrből? Leköti a létszámot a megfigyelés.
2/20 A kérdező kommentje:
Komolyan, ne vicceld el...
2019. dec. 30. 22:46
3/20 anonim válasza:
pl ha erős gyanú van rá hogy drogkereskedő, vagy komoly bűnöző vagy hasonló. Általában nem olyan embereket szoktak megfigyelni akik "tiszták".
5/20 anonim válasza:
Itt is megfigyelnek!
Tudnak rólad mindent!
Huszonéves, nő, paranoiával a hóna alatt!
6/20 anonim válasza:
Bizony itt is figyelünk. Szolgálunk és figyelünk!
7/20 A kérdező kommentje:
Idióta...
Kemény bűnözőtől a legnesszebb állok, doha nem is szemeteltem.... Nem voltam paranoiás, leszarom a hülyéket. TÉNY VOLT.
2019. dec. 31. 07:11
8/20 anonim válasza:
"Nem voltam paranoiás"
Az lehet! De a jelen már más!
9/20 anonim válasza:
Na kezdődik megint a paranoid őrület...
10/20 A kérdező kommentje:
Bizonyára, magasról letojlak titeket....
Másrészt akkor is ilyen válaszokat kaptam, ahelyett, hogy tegyél panaszt, menj be a rendőrségre stb., mert nem tehetik meg... Nem, ez nagyon jellemző...
2019. dec. 31. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!