Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Milyen okkal küldhet egy...

Milyen okkal küldhet egy városi rendőrség közlekedésrendészeti osztálya levelet egy állampolgárnak?

Figyelt kérdés
Ma kaptam postai értesítőt egy olyan város rendőrségének a közlekedésrendészeti osztályától, ahol vagy soha nem jártam vagy kisgyerekként. Autóm vagy bármilyen járművem nincs, a jogsim ezer éve lejárt. Van valami ötletetek?

2020. ápr. 17. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Én ilyen esetben azt szoktam tenni, hogy átveszem a levelet, kibontom és elolvasom, mi van benne. Nekem bevált ez a módszer. De aki meg tudja mondani, hogy egy számára ismeretlen városi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya egy szintén számára ismeretlen embernek mit ír, az jobban tenné, ha inkább az adott heti lottószámok kitalálására fordítaná természetfeletti képességeit.
2020. ápr. 17. 17:46
 2/7 A kérdező kommentje:
nyilván nem lehet túl sok oka, ami miatt kereshetnek úgy hogy nincs jármű a nevemen... gondoltam hátha tudja valaki azt az 1-2 tipikusat ami előfordulhat, ezért kérdeztem!
2020. ápr. 17. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Városi rendőrség, közlekedési osztály...

Netalán láthattál mégis valami balesetet és egy kamera felvette, hogy te is ott voltál és azonosítottak, kiderítették a kilétedet és idézés van a levélben "tanúként".

Csak jártál, ha rád kíváncsi a rendőrség.

2020. ápr. 17. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Az okból, hogy szabálysértési eljárás alá vonjanak. 2019. dec. 27-én a Zrínyi utcai zebrán a piros lámpa ellenére történő áthaladásodért.
2020. ápr. 17. 18:04
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! 100% hogy nem jártam :D

de lehet, hogy valaki engem adott meg mint lehetséges tanú( mondjuk tévesen, mert nem voltam tanúja semminek ez fix)

arra gondoltam, hogy valami régen elveszett okmányom kerülhetett véletlenül elő, de erre is mennyi az esély... 10+ éve elhagytam a személyim, aztán véletlen pécsre keveredett...

nem keverhettek össze véletlenül egy névrokonommal?

2020. ápr. 17. 18:43
 6/7 anonim válasza:

Nem, mert a posta a lakásod címére küld levelet.

Már két év eltelt, még is mi volt abban a levélben?

2022. aug. 1. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:
gyanúsítottkénti idézés a kerületi rendőr-kapitányságra, kis trükkösek :)
2022. szept. 3. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!