Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Dagadtként és az egyéb dolgaim...

Dagadtként és az egyéb dolgaim miatt lehetek rendőr vagy börtönőr vagy bármi hasonló?

Figyelt kérdés

Diszkalkuliás , diszlexiás vagyok nincs nyelvből meg matekból érettségim helyette más tárgyakat választottam.

Most előjött bennem az, hogy szeretnék valami értelmeset csinálni diploma nélkül, és hát ez jutott eszembe.

Dagadt vagyok tehát 130kiló, meg hülye matekból és szemüveges. Engem nem érdekel a fizetés sem, hogy túlórázni kell van egy velem együtt lévő 4 tagú családom és ennyi nincs semmi amibe hátrányt szenvednék mert csak vagyok mint egy zsák(hehe szó szerint).

Holnap lesz a munkaügyi álltal ilyen rendőrös ismertető, nekem ez nagyon tetszene meg van egy rendőr ismerősöm mindig ezzel piszkál, hogy menjek, kezdjek bele szerinte sikerűl majd lefogyok, csak ezt a diszes cuccot nem mondtam mert hát ciki..

2020. okt. 21. 00:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ami a legfontosabb,hogy sosem keso,hogy javits magadon.En akkor hataroztam el,hogy valtoztatok magamon mikor atleptem a 100 kg-ot 2 evvel ezelott.Most 74 kg vagyok.A diszkalkuliat is le lehet gyurni csak fejben kell eldontened.Kicsit bugyutan hangzik,de emlekezz mit mondott Yoda mikor Luke elvesztette a hitet az eroben.Tedd vagy ne tedd,de ne proballd.En mindig ezt mondogatom magamban mikor valami olyanra keszulok ami elvileg meghaladja az en fizikalis vagy szellemi kepessegemet.Regen gondom volt az olvasassal illetve 1-2 betut poszitve tudttam csak kimondnai.Sok gyakorlassal ezek mara csak a multe.Az eletben csak a halal a biztos.Minden mas voltozo.Te is tudsz valtozni csak el kell hataroznod magad es adni magadnak egy realis idot ami ido alatt ezt megtudod csinalni.En azt mondom 1,5-2 ev es a testedet at tudod alakitani csak kell melled egy szemelyi edzo aki tudja,hogy mit csinal,de ha nincs erre penzed akkor mozogj.A lenyeg,hogy mozogj annyit amennyit csak lehetseges.A tested nem fog eggyik naprol a masikra megvaltozni.Sot!A te 130kg-os esetetben hetek,honapok fognak eltelni mire eszreveszed,hogy valami tortent,de megeri a vegen.En is zabalok egesz nap mint egy lo,de nem hizom.Egesz nap porogk mint mergezett eger,illetve hetente 2x eljarok ismerosokkel kispalyas focira.Az egy eleg intenziv sport.Az ralytad is segithet felteve ha nem kapus vagy.A diszkalkulia orvossaga pedig a szorgalmas es kello mennyisegu gyakorlas.Talan ez nehezebb,mert itt nem fizikalisan kell legyozd magad hanem odabent ami sokkal nehezebb.
2020. okt. 24. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!