Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy nyomozó mondhat ilyet?

Egy nyomozó mondhat ilyet?

Figyelt kérdés

Amikor pl. valakit "tanúként" kihallgatnak a rendőrségen egy ügy miatt, a tanú nagyon hosszan előadja a történteket.

A nyomozó gépeli és mondhat ilyet, hogy "háthhh, ez már sok..., hosszú még a történet?..., vagy ha a tanú pl. hat órán keresztűl mondja, akkor hat órán keresztűl kell írni?

Csak azért kérdezem, mert már kétszer jártam úgy, hogy kihallhatáskor, egyik tanú, másik gyanusitotti, mondta a nyomozó, hogy ez már nagyon részletes, hosszú, utóbiba pedig mondta a nyomozó, hogy "én nem fogom mégegyszer ugyanazt a négy oldalt leírni"... Erre azt feleltem emberi hangon, hogy hát de írja le, le kell írni, hát na. Ekkor leírta.

Azt tudom, hogy nem menipulálhatja a nyomozó az érintettet kihallgatáskor, de a gyakorlatba mondhat olyat, hogy ez már sok, hosszú stb.?

Mert mondtak ilyet, az előbb írtam, csak kérdésem arra irányul, hogy szabad-e?

2020. szept. 25. 13:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Levike ne itt untasd a népet
2020. szept. 25. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Csak azt nem tudom kérdező, hogy mi késztet téged ezekre a kérdésekre? Mert hogy nem a valóság az fix.
2020. szept. 25. 19:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Érdekel a téma.

Én azt hittem, hogy nagyon sok válaszoló van itt, de ezekszerint nincs olyan sok, az a néhány van, aki ismer és nem választ ír le, hanem hülyeségeket.

2020. szept. 25. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:
37%
#5 A parkolós lány vagyok, de nekem van párom, köszönöm!
2020. szept. 25. 22:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Parkolóban szoktál dolgozni? Parkolójegyes vagy? Nekem sem kellene ez a parkolós. Gondolom a párja is egyszintű vele.
2020. szept. 25. 22:50
 16/16 anonim ***** válasza:
90%
Ez most jóvolt Levike :D
2020. szept. 25. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!