A rendőrségen a nyomozók mindig szoktak tanúkihallgatás előtt listát írni, hogy milyen kérdéseket tesznek fel milyen sorrendben?
Februárba amikor tanúként hallgatott ki a nyomozóhatóság egy ügybe, akkor a nyomozó mondta, hogy összeírt pár kérdést, de nem sorrendben, és a történet előadása után felteszegeti.
Mindig szoktak ilyen kihallgatási kérdezése listát írni, hogy milyen kérdést tesz fel, milyen sorrendben vagy csak néha?
Mert korábban is voltam már kihallgatáson és nem láttam akkor ilyen papírt.
De nem is értem, hogy miért mondta nekem, az ő dolga, hogy ha felírkálja magának, hogy mit szeretne kérdezni.
Hogy orvos mikor látott?
Az nem ebbe a kérdésbe tartozik.
Itt most arról kérdezek, hogy szoktak írni máskor is ilyen listát, melyet a kérdésemben kifejtettem, vagy nem, másnak is volt már ilyen, mert régebben nem volt. Esetleg lehet mostmár minden kihallgatás előtt írnak ilyen listákat vagy csak olyan ügynél, ahol nagyon akarnak gyanúsítottat megnevezni, vagy nem is tudom, ezért kérdezem, hogy valami hozzáértő tud-e segíteni, mert érdekel a téma.
#2 Köszi a választ, de azért ügyésznőnek is köszönöm, hogy válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!