Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy nyomozó mondhat ilyet?

Egy nyomozó mondhat ilyet?

Figyelt kérdés

Amikor pl. valakit "tanúként" kihallgatnak a rendőrségen egy ügy miatt, a tanú nagyon hosszan előadja a történteket.

A nyomozó gépeli és mondhat ilyet, hogy "háthhh, ez már sok..., hosszú még a történet?..., vagy ha a tanú pl. hat órán keresztűl mondja, akkor hat órán keresztűl kell írni?

Csak azért kérdezem, mert már kétszer jártam úgy, hogy kihallhatáskor, egyik tanú, másik gyanusitotti, mondta a nyomozó, hogy ez már nagyon részletes, hosszú, utóbiba pedig mondta a nyomozó, hogy "én nem fogom mégegyszer ugyanazt a négy oldalt leírni"... Erre azt feleltem emberi hangon, hogy hát de írja le, le kell írni, hát na. Ekkor leírta.

Azt tudom, hogy nem menipulálhatja a nyomozó az érintettet kihallgatáskor, de a gyakorlatba mondhat olyat, hogy ez már sok, hosszú stb.?

Mert mondtak ilyet, az előbb írtam, csak kérdésem arra irányul, hogy szabad-e?

2020. szept. 25. 13:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Jaaaj már megint te, kérdező.
2020. szept. 25. 13:14
 2/16 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy ki kérdez ez egy anonim oldal, feltettem egy kérdést, arra szeretnék választ kapni a normális válaszolóktól.
2020. szept. 25. 13:16
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Oké 😂😂😂😂😂😂
2020. szept. 25. 13:46
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
kérdező tényleg keress már valami dominát vagy valakit, ne itt fárassz minket ilyen hülyeségekkel ha ez a fétised
2020. szept. 25. 13:49
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
A parkolós lányt keresd fel levike. Összeilletek.
2020. szept. 25. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Menipulál Annak a női változata meg valami womenipuál? Mi ez az LMBTQXYZ förmedvény?
2020. szept. 25. 14:37
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Levi-Gyula, már megint te??
2020. szept. 25. 15:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Gyula-i Törvényszék > Békéscsabai Járásbíróság
2020. szept. 25. 16:03
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
Felejtsd el kérdező, nem vagy beszámítható. És ez vonatkozik az ezelőtti kérdéseidre is.
2020. szept. 25. 19:02
 10/16 anonim ***** válasza:
96%
Na végre rájött mindenki :D
2020. szept. 25. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!