Egy nyomozó mondhat ilyet?
Amikor pl. valakit "tanúként" kihallgatnak a rendőrségen egy ügy miatt, a tanú nagyon hosszan előadja a történteket.
A nyomozó gépeli és mondhat ilyet, hogy "háthhh, ez már sok..., hosszú még a történet?..., vagy ha a tanú pl. hat órán keresztűl mondja, akkor hat órán keresztűl kell írni?
Csak azért kérdezem, mert már kétszer jártam úgy, hogy kihallhatáskor, egyik tanú, másik gyanusitotti, mondta a nyomozó, hogy ez már nagyon részletes, hosszú, utóbiba pedig mondta a nyomozó, hogy "én nem fogom mégegyszer ugyanazt a négy oldalt leírni"... Erre azt feleltem emberi hangon, hogy hát de írja le, le kell írni, hát na. Ekkor leírta.
Azt tudom, hogy nem menipulálhatja a nyomozó az érintettet kihallgatáskor, de a gyakorlatba mondhat olyat, hogy ez már sok, hosszú stb.?
Mert mondtak ilyet, az előbb írtam, csak kérdésem arra irányul, hogy szabad-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!