Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Így álljon meg az ember egy...

Így álljon meg az ember egy rendőri igazoltatáson?

Figyelt kérdés
Valószínű a pasija ölte meg Gamauf Jánost és az azt a szerencsétlen 19 éves áldozatot. Nagyon felháborító, és rendőrséghez nagyon méltatlan ez az ügy.
2010. aug. 6. 20:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
19%

13:04

de legalább azzal kezded, hogy "sajnos" .. ez azért jelent valamit

Hát nemtom, nekem is vannak meleg ismerősök, sőt volt meleg gimis társ aztán egyetemi évfolyamtárs, aztán munkatárs, könyörgöm ki az aki élete során itt-ott nem találkozik melegekkel? Persze aki vak, és nem veszi észre ami körülötte folyik az állítja, hogy ő nem ismer egyet se, ez igaz.

Na de a témánál maradva, nyugodtan lehetett ő meleg, attól mert az édesanyja és édesapja nem tudott róla, aty aisten héány olyan meleg van aki még képes családban is élni, sőt képes gyerekeket is nemzeni, csak hogy ne derüljön ki, aztán az érem másik oldala meg az, hogy a kimagyarázott idejében meg koslat a fiúk után. Na ilyenről is tudok.

Lényeg, hogy tehát ebből a szempontból tök mindegy, a szülei mit tudnak és mit nem.

De hogy hősi halott miért nem lehet egy meleg rendőr, na ez a legjobb kérdés itt. És egyben nagyon durva is! Sztem semmivel se lesz kevesebb ember, azért mert máshova teszi a farkát, meg ahogy itt páran nyersebben fogalmaztak. na és? Heterók nem csináljuk ugyan azt, amit itt írt valaki, de én ki se mondom? Most ez lenne itt a probléma az ügyben?

nanemááá

2010. aug. 8. 13:36
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha valóban a hírekben először megjelent "szerelmi dráma" miatt történt, akkor a hősiességet nem tudom elismerni. Ugyanúgy lehetett volna egy ott nyaraló is, és attól még nem lesz hős. Ha a rendőri munkájával függ össze, akkor persze, lehet azt mondani, hogy végülis hős.
2010. aug. 8. 14:48
 23/27 A kérdező kommentje:

"ztem semmivel se lesz kevesebb ember, azért mert máshova teszi a farkát, meg ahogy itt páran nyersebben fogalmaztak. na és? Heterók nem csináljuk ugyan azt, amit itt írt valaki, de én ki se mondom? Most ez lenne itt a probléma az ügyben?"

Te nem érted a dolog lényegét. Nem azért nem lehet hős mert meleg volt, hanem azért mert a meggyilkolása magánéleti és nem a rendőri munkával kapcsolatos. Ha hetero lett volna, /mondjuk egy felhősödött csaj gyilkolta volna meg/ akkor sem jár volna hősi halotti cím.

2010. aug. 8. 21:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Ti itt úgy beszéltek, mintha tényeket közölt volna a média, pedig minden csak találgatás!

Ha meleg volt a srác, az nem marad titokban, főleg nem egy fegyveres testületnél. A kollégák nagyon hamar kiszimatolják az ilyet. Gondolom a szerencsétlen összes kollégáját kikérdezték már, márha valóban ilyen irányba folyik a nyomozás!

Kérdező, Te meg ha nem akarsz ne állj meg, nehogy lelőjjenek! Nagyon sajnálom az egerszegi fiút, valószínüleg rosszkor volt rossz helyen, és én úgy gondolom, hogy rendőr is rosszkor volt rossz helyen, mert mint ismeretes nem járőr volt.

És hogy a rendőrséghez méltatlan ez az ügy?

Annak idején a fidesz volt, aki sárba tiporta a rendőröket és hordott össze hetet havat, mikor a zavargások kitörtek. Tessék itt az eredménye!

Most hogy lefejeztek minden szoci rendőri vezetőt és a helyükre fideszes ült, tisztelettel megkérheténk őket, hogy legyenek szívesek és állítsák vissza a rendőrség jóhírét és védjék meg az állományt és az állampolárokat az ámokfutóktól, és ne kelljen többé senkinek meghalni rendőri igazoltatás közben!

2010. aug. 10. 14:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerősöm azt mondta hogy ez az ember benne volt maffia dolgokban.. mármint a rendőr.. Amúgy meg felháborító, más ember is halt meg ott, arról semmit nem mondanak.

Sajnálom a rendőrt, de legalább annyira kéne beszélni a fiatal srácról is!

Munka közben bárkit érhet halálos baleset, naponta megesik az ilyen mégse halljuk, nemhogy fél évig.. Akkor ennyi erővel aki meghal munka közben az hősi halott? Aki nem rendőr az nem számít?? Annak mindegy?

Amúgy meg a rendőrség SOHA nem fogja megmondani az igazat, hogy valójában mi is történt!Ezt mi nem tudjuk meg.

2010. aug. 11. 21:39
 26/27 anonim ***** válasza:
Meleg lehet a nyár, a fürdővíz, a frissen sült kenyér, vagy krumpli, és még sorolhatnám. Aki a saját neméhez tartozót kívánja testileg, és azzal szexuális kapcsolatot tart fenn, az nem meleg, mert akkor én meg hideg lehetnék ezzel az erővel. Arra van egy jó régi kifejezés, b betűvel kezdődik, i betűvel végződik.
2010. aug. 19. 06:26
 27/27 anonim ***** válasza:

"Munka közben bárkit érhet halálos baleset"

Tahát, ha valakit hátulról lelőnek, az csak egy munkahelyi BALESET?????????????????????????????????????,

2010. aug. 19. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!