Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Így álljon meg az ember egy...

Így álljon meg az ember egy rendőri igazoltatáson?

Figyelt kérdés
Valószínű a pasija ölte meg Gamauf Jánost és az azt a szerencsétlen 19 éves áldozatot. Nagyon felháborító, és rendőrséghez nagyon méltatlan ez az ügy.
2010. aug. 6. 20:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
igen, de azért valami nem oké a háttérben, mint azt tapasztaljuk ...
2010. aug. 6. 23:05
 12/27 anonim ***** válasza:
De Gamaufnak pasija? De hát Gamauf fiú volt, nem? Szerintem a fele nem igaz annak, amit a média állít. Szerintem itt vmi nagyon bűzlik az ügy körül.
2010. aug. 7. 02:22
 13/27 A kérdező kommentje:
De azért az sem véletlen, hogy öngyilkos lett az az ürge aki lelőre a rendőrt. Az ügyészség lehet, hogy más nyomon jár, de ha tutira biztosak lennének, hogy nem szerelmi ügy van a háttérben akkor cáfolták volna ezt a sajtó értesülést.
2010. aug. 7. 08:07
 14/27 anonim ***** válasza:
Akkor se biztos, hogy cáfolnák. Legalábbis semmi előírás nincs, hogy mikor és hogyan kellene tájékoztatniuk a médiát és a közvéleményt. Annak ellenére, hogy az embereket nyilván érdekli. Amúgy valóban, jelen állás szerint ez a szerelmi ügy is csak egy verzió, csak a média állítja be szinte már tényként. Ebből a szempontból viszont igazából a Rendőrség vezetésétől lenne esetleg elvárható, hogy kiálljon, és helyre tegye a f*szkalap firkászokat, hogy ne az legyen már a címlapsztori, hogy szerelemféltés áll a háttérben.
2010. aug. 7. 08:52
 15/27 anonim ***** válasza:
Talán azért sem cáfolják a szerelemi sztorit a rendőrségtől vagy az ügyészségtől, mert azt akarják, hogyha az igazi elkövető mégsem az öngyilkos személy, akkor egy kicsit megnyugodjon, és esetleg hibázzon, ezzel is a nyomozás malmára hajtva a vizet.
2010. aug. 7. 13:17
 16/27 anonim válasza:
Az is érdekes dolog, hogy az édesanyja azt nyilatkozta, hogy a fia nem ismerte az elkövetőt. De ő azt honnan tudja?? Ez olyan mintha az én apámnak pl tudni kéne mkiről akit én ismerek :O De ő ebben biztos hogy nem ismerték egymást..furcsa!! itt valami susmus van szerintem is!
2010. aug. 7. 14:02
 17/27 anonim ***** válasza:

Azért az anyja helyében én is azt nyilatkoznám, hogy a fia nem volt meleg. Hatalmas fájdalom egy gyereket elveszíteni, de egy anyának még nagyobb veszteség, ha kiderül, hogy a fia meleg.

Őrültek, potenciális gyilkosok mindenhol vannak. Akár a szomszédod is lehet az, vagy annak egyik ismerőse. Ilyen erővel ne menyj ki az utcára. Sőt zárkózz atombunkerba, mert ki tudja ki mikor mivel akarja megölni a melletted álló embert.

2010. aug. 7. 14:46
 18/27 anonim ***** válasza:
48%

"de egy anyának még nagyobb veszteség, ha kiderül, hogy a fia meleg. "

azt a jó isten ---- ez nagyon DURVA !! ugye tudod ??

Hát képzeld, nem egy anyátz ismerek, akinek a fia meleg, és persze, hogy van egy első kis meghökkenés, amikor ezt megtudja a fiacskájáról, na de megálljunk már, MIÉRT LENNE VESZTESÉG EGY MELEG FIÚ ???

EMBER, TUDOD TE MIT BESZÉLSZ ?????????

2010. aug. 7. 17:56
 19/27 anonim ***** válasza:

Nem szoktam a raty/*/ikat védeni, de ha b/*-i volt (szerintem az, mert kiderült, hogy járt a Sz.tamásnál Svájcban, miért ha nem egy kis cumira), akkor se érdemel egy ember ilyen halált. Még egy rendőr se:) Ha valaki nem, vagy mással akar kamatyólni: szakítás, pofozkodás sírás és jónapot.

Az meg, hogy egy szülőnek nem fáj ha meleg a fiúk. Valaki a hetero gyerekét azért megutálja, mert nem azt veszi feleségűl akit a szülő jónak vél. Hát ha még bedől egy azonos neműnek meg lenyeli a ***-it. Ez szerintem ok hogy egy szülő megundorodjon a gyerekétől.

Én mindenesetre azt kívánom (kicsit morbid), hogy kiderüljön: lové miatt hallt meg az a ***ó (drogüzlet, egyéb) és nem azért ami.

Szebb jövőt!

2010. aug. 7. 22:58
 20/27 anonim ***** válasza:

"EMBER, TUDOD TE MIT BESZÉLSZ ??????"

Sajnos a közeli ismeretségi körömből kiindulva TUDOM mit beszélek.

2010. aug. 8. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!