Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Így álljon meg az ember egy...

Így álljon meg az ember egy rendőri igazoltatáson?

Figyelt kérdés
Valószínű a pasija ölte meg Gamauf Jánost és az azt a szerencsétlen 19 éves áldozatot. Nagyon felháborító, és rendőrséghez nagyon méltatlan ez az ügy.
2010. aug. 6. 20:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
19%

szerintem meg nem biztos!

ne állj meg!

2010. aug. 6. 20:32
 2/27 anonim ***** válasza:
58%
Mi van?
2010. aug. 6. 20:38
 3/27 anonim ***** válasza:
54%
A másodikkal egyetértek.
2010. aug. 6. 20:44
 4/27 anonim ***** válasza:
43%
WTF?
2010. aug. 6. 20:54
 5/27 anonim ***** válasza:
83%

de emberek, és ha a pasija ölte meg?

akkor ez nem rendőrgyilkosság, hanem egy sima magánügyből adódó gyilkosság, bár igen sok a sötét körülmény ebben is ....

na meg eg ykicsit hihetetlen azegész story, hogy pont tudta hol fog igazoltatni, melyik fa mögött kell várni, meg áááá, sztem etetik a népet megint, amúgy nemtom mi állhat mögötte

2010. aug. 6. 21:10
 6/27 anonim ***** válasza:
33%
Az anyja szerint nem féltékenység volt,és a rendőrség már nyomon van. Ebben lehet valami,mert Pintér is a vizsgálat befejezésére vár,mielőtt hősi halottnak nyilvánítaná.
2010. aug. 6. 21:13
 7/27 anonim ***** válasza:
19%

jó hát pont emiatt variálnak, hogy nem igazán akarják hősi halottá nyilvánítani ....

sajnos olyan országban élünk, ahol a melegeket fegyveres testületeknél egyszerűen nem tűrik meg

2010. aug. 6. 21:46
 8/27 anonim ***** válasza:
Ugyan már, nevetségesen átlátszó ez a mese. Csak úgy, mint a pszichopata láncfűrészes családmészárló öngyilkos.
2010. aug. 6. 21:49
 9/27 anonim ***** válasza:

Igen, csak a kettő közt az a különbség, hogy utóbbival a Rendőrség állt elő, a "homo-sztorival" meg az ATV.

Úgyhogy a kérdés f*szság, mert egy rohadt médiaszenzációnak tűnő ökörségen alapszik.

2010. aug. 6. 23:00
 10/27 anonim ***** válasza:
9%

"A meggyilkolt rendőr édesanyja pénteken az RTL Klub híradójának azt mondta: nem ismerte egymást a fia és gyilkosa, nem volt szó féltékenységről.

"Arról a szálról, ami a sajtóban megjelent, hogy szerelemféltés miatt történt, szó sincsen, mert nem is ismerték egymást, és ezt a nyomozás bebizonyította. Ez egy kitaláció, én nem tudom, ki találta ki ezt a rémséget, és el kell mondjam, hogy én először és utoljára nyilatkozom, csak azért, hogy megvédjem az elhunyt fiam emlékét, mert szó sincs olyanról, amit terjesztenek" - mondta az RTL Klub Híradójának az édesanya, aki szerint teljesen más irányba folyik a nyomozás.

"Csak annyit tudok még hozzáfűzni, amit elmondhatok, hogy nem a fiam ellen indult ez a támadás, hanem maga a rendőr ellen... Nem a fiam személye ellen, hanem maga mint rendőr. Ő látott egy rendőrt, és ő ellene" - mondta az anya, aki szerint a támadó nem tudhatta, hogy az ő fia fog a sarkon állni. Az ügyészség továbbra sem ad hivatalos tájékoztatást a gyilkosság hátteréről.

(MTI - RTL Klub nyomán)"

2010. aug. 6. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!