Így álljon meg az ember egy rendőri igazoltatáson?
szerintem meg nem biztos!
ne állj meg!
de emberek, és ha a pasija ölte meg?
akkor ez nem rendőrgyilkosság, hanem egy sima magánügyből adódó gyilkosság, bár igen sok a sötét körülmény ebben is ....
na meg eg ykicsit hihetetlen azegész story, hogy pont tudta hol fog igazoltatni, melyik fa mögött kell várni, meg áááá, sztem etetik a népet megint, amúgy nemtom mi állhat mögötte
jó hát pont emiatt variálnak, hogy nem igazán akarják hősi halottá nyilvánítani ....
sajnos olyan országban élünk, ahol a melegeket fegyveres testületeknél egyszerűen nem tűrik meg
Igen, csak a kettő közt az a különbség, hogy utóbbival a Rendőrség állt elő, a "homo-sztorival" meg az ATV.
Úgyhogy a kérdés f*szság, mert egy rohadt médiaszenzációnak tűnő ökörségen alapszik.
"A meggyilkolt rendőr édesanyja pénteken az RTL Klub híradójának azt mondta: nem ismerte egymást a fia és gyilkosa, nem volt szó féltékenységről.
"Arról a szálról, ami a sajtóban megjelent, hogy szerelemféltés miatt történt, szó sincsen, mert nem is ismerték egymást, és ezt a nyomozás bebizonyította. Ez egy kitaláció, én nem tudom, ki találta ki ezt a rémséget, és el kell mondjam, hogy én először és utoljára nyilatkozom, csak azért, hogy megvédjem az elhunyt fiam emlékét, mert szó sincs olyanról, amit terjesztenek" - mondta az RTL Klub Híradójának az édesanya, aki szerint teljesen más irányba folyik a nyomozás.
"Csak annyit tudok még hozzáfűzni, amit elmondhatok, hogy nem a fiam ellen indult ez a támadás, hanem maga a rendőr ellen... Nem a fiam személye ellen, hanem maga mint rendőr. Ő látott egy rendőrt, és ő ellene" - mondta az anya, aki szerint a támadó nem tudhatta, hogy az ő fia fog a sarkon állni. Az ügyészség továbbra sem ad hivatalos tájékoztatást a gyilkosság hátteréről.
(MTI - RTL Klub nyomán)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!