Ötvenezer érték alatt valóban nem tehet feljelentést?
Figyelt kérdés
Engem ötezerrel fenyegetett, mert azt állította, nem jött meg a használt bugyi... Inkább visszautaltam.2020. aug. 29. 09:31
1/11 A kérdező kommentje:
Adtam el egy illetőnek bugyit, ötezerért! Utána azzal fenyegetett, hogy nem érkezett meg, hetekig, hogy feljelent. Így inkább visszaadtam a lénzt!
2020. aug. 29. 09:46
2/11 anonim válasza:
Berágott, mert nem volt elég használt.
Vagy a postás lenyúlta.
3/11 A kérdező kommentje:
Ok.
De ennyiért bemehet a rendőrségre? Mert amekkora hülye volt, meg is tette volna!
2020. aug. 29. 09:53
4/11 anonim válasza:
Nyilván random kocka csávó a 170 kilójával bemegy a rendőrségre, és panaszt tesz, hogy nem kapott meg egy bugyit, miközben 30 éve nem volt kapcsolata emberi lényekkel. Te melyik világban élsz?
5/11 A kérdező kommentje:
Fenyegetett, hogy megvan a számlaszámom, majd megtalálnak. Aztán, ha pont ez a lúzer megy be?
2020. aug. 29. 10:00
6/11 A kérdező kommentje:
"
Mivel nem utaltad vissza a pénzemet igy a jövöhéten megyek és meglesz a feljelentésed !A számlaszám valakihez köthető tehát valakit megtalálnak vagy téged vagy valaki mást aki örülni fog biztos !
Ha hétföig visszaküldöd ,akkor még megusztad !
Szóval mi legyen ????"
Bedőltem neki, de a barátom szerint nekem lesz gázabb 5ezer miatt ilyenért bemenni!
2020. aug. 29. 10:03
7/11 anonim válasza:
Persze, lehet hogy csak ingyen bugyit akar.
8/11 anonim válasza:
Szerinted bemegy a rendorsegre, es mondja a panaszt: 5000-ert hasznalt bugyit vasaroltam....,
9/11 anonim válasza:
Miért írod ki megint ezt a kérdést? A kutyát nem érdekli a használt bugyid.
Mindenki akkor tesz feljelentést amikor és amiért akar.
Te meg vidd el neki magad és add a kezébe, tőlem ott is leveheted, a használt bugyidat az orra előtt, magánügyed.
10/11 anonim válasza:
Visszautaltad akkor meg még mit akar? Ennyivel nem fog foglalkozni a hatóság. Tőlünk 20.000 et loptak, azzal is csak azert foglalkoztak szerintem mert kamerafelvétel rögzítette a lopást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!