Érdekel a kiberbiztonság, Hová érdemes tovább tanulni?
11-es tanuló vagyok, gimnáziumba járok, angol és inofrmatikát tanulok emelt óraszámban, ezekből valószínűleg jó eredményem lesz emelt érettségin.
nagyon érdekel a kiberbiztonság, de nem igazán tudom hogyan kéne továbbtanulnom. bármi tapasztalat tanács?
NKE Kiber - és informatikai nyomozó. Ezzel rendőr karriert tudsz futni. Óbudán BSc után van MSc kiberbiztonsági ha jól emlékszem.
Magyarországon viszont van egy képzés, ahol ezt a szakképzettséget (etikus hacker) megszerezheted. Ez közel 2 millió forint.
Csak szerintem annyi a baj,hogy megnéztem felvi.hu-n a jelentkezési követleményeket az egyetemre melyek itt láthatóak:
És hogy én nem tanultam semmilyen rendészeti alapismeretet se semmit,így is felvehetnek az egyetemre?
+ ugye én angolt tanulok és itt van ez is
A jelentkezés feltétele az Európai Unióban hivatalos nyelvek egyikéből vagy ukrán, szerb, beás, lovári, orosz, illetve kínai nyelvből államilag elismert, B2 (korábban középfokú) komplex (korábban C típusú) nyelvvizsga vagy ezzel egyenértékű okirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!