Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Két motoros rendőr mit tud...

Két motoros rendőr mit tud velem csinálni ha ford Ranger rel vagyok és nem állok meg és nincs rendszámom? Nekem jönnek és felborítják magukat vagy megállnak előttem keresztben?

Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 19:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

Valamelyik admin törölje légyszi ezt a kérdést. Egyértelműen valami kisgyerek kitalációja. Amivel persze nincs baj, de nem ide való.

Esetleg vesd papírra, ha sokat gyakorolsz, író is lehet belőled később :) Örülj neki, hogy ilyen élénk a fantáziád, szerintem manapság ritka.

2020. aug. 5. 00:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen akcióért kapsz 20-25 évet. Sok sikert.
2020. aug. 5. 03:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nem a Most Wantedben vagy, hogy ne tudjanak megállítani. Mivel nem áll minden utcasarkon ilyen kocsi, könnyen el tudnak majd kapni a színe alapján, erősítést hívnak, ha odáig fajul a helyzet akár egy egész megyét lezárnának aztán úgy kezdődne a felkutatásod.

Rád vernének vagy 10 évet az tuti, plusz sokmilliós bírságot.

2020. aug. 5. 12:15
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Amit naponta 5.000 Ft-ért szintén leülnél.
2020. aug. 5. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!