Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha figyelmeztetéssel elenged...

Ha figyelmeztetéssel elenged a rendőr, az később látszik valahol, vagy olyan, mintha meg nem történt lenne?

Figyelt kérdés
Haveromat vittem el bevásárolni. Budapest egy meglehetősen szűk egyirányú utcájában lakik, ahol az út két szélén végig parkolnak, tehát a forgalom akadályozása nélkül lehetetlen a megállás. Kiszallnia és kipakolnia viszont mégiscsak kellett valahol, ezért megálltam a zebrán kb. fél perc erejéig amíg kiszáll és kiveszi a szatyrait a csomagtartóból. Persze egy rendőr azonnal ott termett. Elkérte a jogsimat és az autó papírjait. Mivel minden rendben volt és nem is voltam még büntetve, ráadásul hivatásos jogsim van, azt mondta nem akar kicseszni velem, ezért figyelmeztetéssel elenged. Ez a hibám később látható lesz majd valahol, vagy nem maradt semmi nyoma?

2020. júl. 16. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi.
2020. júl. 16. 21:21
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Gratulálok, hogy hivatásos sofőr vagy és a zebran állsz meg :)
2020. júl. 16. 21:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Goooondoltam, hogy értelmes, releváns válaszok helyett a kötekedés és a fikázás jön majd. Na de ez is megvolt. Mostmár térjünk vissza arra, ami a kérdés lényege.
2020. júl. 16. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha helyszíni bírságot nem adott akkor nincs semmi következménye. Nyilván ha később is elkap ugyan így akkor már adhat pénzbírságot.

Én is volt már, hogy kis utcában megálltam hülye helyen. 1-2 percig mindenki tud várni ha tényleg csak beszállás, kiszállás kipakolás miatt állsz ott.

2020. júl. 16. 21:57
 5/11 anonim ***** válasza:
3%
Erkölcsi bizonyítványod már nem lesz ezekután.
2020. júl. 16. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Nehogy véletlenül pár métert sétálni kelljen, akár keresztbe is állhattál volna az úton, mert kiolvad a fagyi a szatyorban aztán akkor mi lesz.
2020. júl. 17. 12:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Szóval nem lesz nyoma,ahogy az elenyésző számú válaszoló írta, aki vette a fáradságot és kötekedés helyett VÁLASZOLT. Elképesztő hova süllyedt ez az oldal. Mikor alapították, még arról szólt, hogy segítsünk egymásnak. Most már a többség csak azért jár ide, hogy az élő fába is belekössön, a kákán is csomót keressen. Undorító.
2020. júl. 17. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
El ne pityeredj, parkolókirály.
2020. júl. 17. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem értem mit háborogsz. De miért pont a zebrán??? Nem volt elég hely az út közepén??
2020. júl. 17. 22:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Remélem egészen jövő húsvétig ezen fogtok rágódni. Mert sajtból van a Hold, azért.
2020. júl. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!