Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha figyelmeztetéssel elenged...

Ha figyelmeztetéssel elenged a rendőr, az később látszik valahol, vagy olyan, mintha meg nem történt lenne?

Figyelt kérdés
Haveromat vittem el bevásárolni. Budapest egy meglehetősen szűk egyirányú utcájában lakik, ahol az út két szélén végig parkolnak, tehát a forgalom akadályozása nélkül lehetetlen a megállás. Kiszallnia és kipakolnia viszont mégiscsak kellett valahol, ezért megálltam a zebrán kb. fél perc erejéig amíg kiszáll és kiveszi a szatyrait a csomagtartóból. Persze egy rendőr azonnal ott termett. Elkérte a jogsimat és az autó papírjait. Mivel minden rendben volt és nem is voltam még büntetve, ráadásul hivatásos jogsim van, azt mondta nem akar kicseszni velem, ezért figyelmeztetéssel elenged. Ez a hibám később látható lesz majd valahol, vagy nem maradt semmi nyoma?

2020. júl. 16. 21:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
#10 igazuk van mindnek egy retardált vagy még egy ilyen lenne tuti bevonnám a jogsid!
febr. 15. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!