Két motoros rendőr mit tud velem csinálni ha ford Ranger rel vagyok és nem állok meg és nincs rendszámom? Nekem jönnek és felborítják magukat vagy megállnak előttem keresztben?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 19:13
2/24 A kérdező kommentje:
És ha felmegyek az autópályára is akkor jön a helikopter is vagy mi?
2020. aug. 4. 19:21
3/24 anonim válasza:
És mit csinálnál ha előtted a motoros rendőr keresztben megáll? Áthajtasz rajta, mint az az idióta osztrák néhány éve?
4/24 anonim válasza:
Hát megúszni nem fogod az biztos. Ha nem állsz meg tetézed a bajt na meg a büntetések tételeit is .
5/24 anonim válasza:
Túl sok filmet nézel.
Követnek, amíg meg nem unod és meg nem állsz. Ha agresszívnak ítélnek meg, nyilván nem fognak keresztben megállni előtted. Lehagyni nem tudod őket, nem tudsz olyan helyre menni, ahol ők ne tudnának köröket menni körülötted.
6/24 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy nekik hamarabb kifogy az üzemanyaguk és csak nem áll meg előttem keresztben mert akkor se állok meg az tuti
2020. aug. 4. 19:34
7/24 anonim válasza:
Pistike sok akciófilmet nézett?!
Erősítést hívnak és meg fognak állítani.
Pár éve egy hasonló retardált átment Hummer-al egy szerencsétlen motoros rendőrön.
Szerintem onnantól kezdve te mélyen el leszel ásva.
Teljesen felesleges ilyen kitalált szituációkat kérdezgetni.
8/24 anonim válasza:
"Ha láttok egy ilyet a tvben az én leszek"
Rápisálnék a sírodra is, te agyalágyult.
9/24 anonim válasza:
Azt ne hidd hogy csak 2 motor van a rendőrségnek.
A szöges akadály simán megállít akár milyen autót.
10/24 anonim válasza:
Gondolom olyanról, hogy rendszám még nem hallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!