Milyen környék a kilencedik kerület?
Figyelt kérdés
Milyen ott a gyilkossági arány?2020. jún. 26. 15:03
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Igen, csökkenteni szeretném a valószínűséget, hogy kinyírjanka, illetve olyan lakásba sem költöznék!
2020. jún. 26. 17:53
12/16 anonim válasza:
Szerintem konzultákj egy pszichológussal...
13/16 anonim válasza:
A Vásárcsarnok környéke a legjobb környék a IX. kerületben: a Fővám térre fut ki a Váci utca, itt van a Corvinus egyetem, a Bálna is a közelben van, közlekedésileg is kiváló: 4-es metró, 2-es villamos, 47-es és 49-es villamos, stb.
14/16 anonim válasza:
Kérdező, te nyugdíjas vagy?
Én még életemben nem találkoztam ennyire parás emberrel!
Ha most azt mondom, hogy a IX. kerületben öltek meg már embert, akkor nem költözöl oda?
Pár éve a Népligetben megöltek egy nőt. Az a Vásárcsarnoktól kb. 3-4 km-nyire van. Mennyiben befolyásolja ez a lakásválasztásodat...??
Hány évtizedes gyilkossági statisztika kell???
A nagy számok törvénye alapján minden kerületben történt már ilyesmi...
15/16 anonim válasza:
Ebben kerületben van az ország egyik legjobb kéttannyelvű iskolája (kompetencia felmérések alapján), az ország egyik legélhetőbb lakótelepe (József Attila), valamint a Tan Kapuja Főiskola. Részemről pozitív a IX. Újbudán is sok cigányt láttam, meg csövest, ennyi erővel az is szar, veszélyes kerület. Egyébként a betörési statisztikák alapján a IX. jobb, mint a XI.
16/16 anonim válasza:
A XII. kerület egyik legnevesebb iskolájából megpróbáltak gyerekeket elcsalni, a XVII. kerületben embert öltek és droggal kereskedtek. Nem lehet olyan kerületet mondani, ahol még semmi nem volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!