Mihez kezd a rendőrség az elkobzott kannabisszal?
Figyelt kérdés
Oké, megsemmisíti. De hogy?2020. ápr. 23. 10:16
1/9 anonim válasza:
Úgy,hogy legyen róla jegyzőkönyv, utána pedig....🤔🤔
2/9 anonim válasza:
Szo szerint: elfustolik! :) Megsemmisitik (magyarul) ... elegetik valami szemetegetoben. Ennyi.
3/9 anonim válasza:
Elfüstölik egy hatalmas bongóban.
4/9 anonim válasza:
Amit nem szívnak el, azt rendszerint értékesítik. Tehát a maradékot.
5/9 anonim válasza:
Egy ismeros ismeroset elkaptak 1.5g vel, a jegyzokonyvben mar csak 0.6 volt.
6/9 anonim válasza:
"mélyalatti Szabolcs" őrmester elmondja neked.
8/9 anonim válasza:
Rendszeres drogtesztek mellett nem biztos, hogy elszívják. :D
9/9 anonim válasza:
A városi kapitányságon dolgozó fiatal rendőr hadnagyokról el tudom képzelni, hogy simán fogyasztanak belőle, ugye a többit a lefoglalt dolgok közé teszik.
Nem egyszer fordult elő, hogy akitől, lefoglalták, lepapírozták, hogy ennyit meg ennyit lefoglalt a rendőrség és a bíróságon a bíró azt kérdezte az ügyésztől, hogy miért van kevesebb bűnjel, mint amennyit a rendőrség lefoglalt.
Láttam már rendőrségi dolgokat, de inkább lopás ügyeket, de ezáltal mivel rálátok a rendőrségi nyomozati munkára, hallottam olyat is, hogy bizony ilyenek történnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!