Ez hogy működik?
Észrevettem a lakóhelyemen 1 rendőrautót,ami eddig nem volt,most nyilván a vírus miatt van.
A rendőrők,akik a vírus miatt vannak ott,azok megállíthatnak azért hogy ellenőrizzék az autómat,forgalmit,jogosítványt stb..
Gondolom beosztják ezeket az embereket hogy ti a vírus miatt járőröztök most akkor nincs joguk megállítani nem?
Mert ahhoz nincs engedélyük!
Tulajdonképpen mit is akartál kérdezni?
A rendőrök azt teszik amit eddig is. Figyelnek hogy az emberek betartsák a szabályokat.
A kérdésem:
Ha azért vannak ott a rendőrők mert ellenőrizik az embereket a vírus miatt ez alatt azt értem, hogyha látnka csoportosulást,akkor figyelmeztetik őket
Na már most ha én elmegyek otthonról motorral,autóval egyedül,akkor megállíthatnak azért hogy ellenőrizzék a jogosítványomat,forgalmimat meg ilyenek
Mert én úgy gondolom, hogy kiadnak nekik egy utasítást,hogy 1. Csapat ebben a városba megy figyeli a csoportosulást.
Az 1. Csapat megállíthat autókat,szomdáztathat meg valakit,vagy ellenőrozheti a forgalmi?
Mert ugye nem adtak nekik utasítást erről.
De csinálhatnak ilyet?
Nem valószínű hogy megfognak..
Eddig nem volt egy rendőr se,most csak a vírus miatt vannak.
Egyébként a x városi polgárőrség elkérheti a forgalmit jogsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!