A rendőrség megtudja nézni?
A rendőrség megtud nézni olyan üzeneteket amit mindketten töröltünk?
-story:
Volt egy zaklatóm stbstb, volt feljelentés, de nem screeneltem üzeneteket, ő sem, és le is törölte (tudom, feljelentés megkérdeztem tőle, mert ha igen, akkor elkértem volna). Azóta egyszer fel is függesztette a fiókját, de ismét fent volt, le is tiltottam persze, mielőtt írt.
Előre is köszi :)
Rémlik, hogy az elektronikus üzenetváltást egy szolgáltatón keresztül intézted? Az ő szerverük közbeiktatása nélkül semmit sem tudtál volna tenni. Nos, te a saját gépedről töröltél.
Ezért (is) van az, ami a hálóra került, azt többé isten sem tudja törölni. Hát még ember.
Amennyiben pl elküldesz egy messenger vagy akármi üzenetet, ha törlöd, akkor kiirja, higy válassz, csak magadnak akarod eltávolítani vagy magadnak is és a küldött félnek is. Ha magadnak és a küldött félnek is el akarod távolítani, tehát mindenkinek, akkor kiirja, hogy az üzenetet sem te sem a küldött fél nem fogja látni, és kiirja, hogy biztos el akarod távolítani, ha igen akkor "ok" gombot megnyomod és törli.
Innentől egyértelmű, hogy a rendőrség sem tud hozzáférni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!