Normális, hogy nem engedett haza a rendőr?
Hazafelé tartottam, mikor elromlott a kuplung. Nem tudtam váltani. Félreálltam, kiraktam a vészvillogót, szabályos voltam. Közben fölhívtam a barátomat, a Robit, hogy mit csináljak. De ő nem volt a közelben, egy másik városban dolgozott (kamionos). Mondta, hogy próbál szerezni valakit aki hazavisz, de nem ígér semmit, legrosszabb esetben egyesben szépen lassan hazaviszem. Pont letettük mikor jött egy rendőr és kérdezte mi a baj. Elmondtam neki, azt mondta arról szó se lehet hogy így hazaviszem, veszélyes. Mondtam, itt márpedig nem hagyom. Kérdezték hol lakom. Mondtam hogy itt az emelkedő után mindjárt, de az nem az én házam hanem a barátomé, onnan jöttem, hazafelé tartok. Azt mondták akkor szereznek kötelet, és fölvontatnak, aztán engem hazavisznek. Különben megbüntetnek. Na kkor pont hívott a Robi, azt mondta akkor hagyjam nekik hogy fölvigyenek.
Tehettek ilyet a rendőrök? Jogosan nem engedtek így haza? Elvégre nem lett volna szabálytalan, max a kocsinak nem olyan jó.. nem tudtam mitt tenni. Mennyire volt szabályos az intézkedésük?
L/24
"Azt mondták akkor SZEREZNEK kötelet, és fölvontatnak,"
Nem azt mondtam hogy ők vontattak. Látom te csak kötekedni akarsz. A normálisaknak köszönöm a választ!
"Azt mondták akkor SZEREZNEK kötelet, és fölvontatnak"
Biztos, hogy nem mondanak ilyet. Mert mi van akkor, ha valami gond adódik vontatás közben, és megsérül a szolgálati kocsi. Vagy sürgős hívásuk érkezik vontatás közben. Vállalják a kockázatot? Nyilván nem.
Ennyire unatkozol?
Kamu. Nincs kocsija.
A városi kapitányságon voltál feljelentést tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!