Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőr, hogy győzhette meg...

A rendőr, hogy győzhette meg az Irániakat az együttműködésben?

Figyelt kérdés

Most tájékoztatta az operatív törzs egy rendőrfőnök tagja a sajttájékoztatón, hogy ki kellett hívni a rendőrt a magyarul és angolul nem beszélő koronavírusos irániakra, akik nem akartak együtt működni. Még támadták az áplókat, orvosokat, betegeket is. El is akartak menni

Most egy kiérkező rendőr, aki nem beszél irániúl, hogy győzi meg az iráni menekültet, hogy mégis működjön együtt az orvosokkal? Mutogat neki? Picir kicsavarja a karját, hogy meggyőzze az ellenállás hasztalan? Mit tett a szegény emberekkel a rendőrség?

2020. márc. 8. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a kiérkező rendőr végre tudott angolul, megkeresték a gyógyszerész vagy valamelyik másik iránit, hogy fordítson, angolul iránira és végre elmagyarázták nekik a helyzetet. Innentől gondolom együttműködtek.

Tök őszintén én sem venném jó néven, ha egy olyan országban, ahol törvényi kötelesség irániul tudó tolmácsot biztosítani, valaki rámtöri az ajtót és nem értem miért és hova visznek el.

2020. márc. 8. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Széketet is dobáltak a rendőrökhöz az irániak :(

[link]

2020. márc. 9. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
#8 Na mivan csak nem kattant a bilincs, aztán előzet? Hát igen, megesik az ilyenekkel mint te.
2020. márc. 9. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Azért akik itt sajnálja őket gondoljon már bele hogyha mondjuk Kiss Pista csinálta volna ezt egy iráni kórházba Pistával mit csináltak volna.
2020. márc. 15. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Ne az legyen már a színvonal, hogy mit csinàlnak egy iráni kórházban...
2020. márc. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!