Miért járkálnak ki-be össze vissza a rendőrök egyik irodából ki-be, szinte sietnek? Mit csinálnak?
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a nyomozó helyszínelő és panaszfelvevő alosztályon voltam kihallgatáson multkor, de azt vettem észre, hogy az irodákból ki be járkálnak a nyomozók, hozzánk is bejött egy , amikor viszont látta, hogy épp kihallgatást végez a kollégája velem, gyorsan becsukta az ajtót még nem is szólt semmit és ment, olyan nagy ott a forgalom, hogy csak na. Azonkívűl, hogy ott nyomoznak ismeretlen tettes után, szerintetek miért szaladgálnak egyik irodából ki-be a kollégájukhoz? Ez miért van?
De amúgy más rendőrségen is így van.
Stresszes meló lehet.
"miért szaladgálnak egyik irodából ki-be a kollégájukhoz? "
Miért nem kérdezted meg? 😅
Valószínűleg ott volt dolga, lehet valamelyik kollégáját kereste, vagy valami mást, csak mikor látta, hogy megbeszélés van így elment és majd talán visszamegy ha végeztek ott.
Iratkozz be levike egy nem induló nyomozói képzésre is, hogy megleld a válaszokat.
Vajon miért járkálnak egyik irodából a másikba? Mondjuk talán azért, mert dologznak?
Utolsó!
Magyarázd már el kicsit jobban, hogy mit értesz azon, hogy panaszfelvelő meg nótórikus.
Én vagyok a panaszos vagy mi?
Tettem már panaszt rendőrség ellen is, de itt most nem erről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!