Egy rendőr nyomozó hány évente léphet egyet ranglétrán?
Nem akik a megyein vannak, hanem akik kisebb pl városi rendőrkapitányságokon vannak olyanokra gondolok.
Pl. Egy 22 éves r.hadnagy kikerűl az egyetemről, mert ugye fiatalabban nem lehet, ugyebár 4 év az egyetem. Amikor elvégzi, bekerűl egy rendőrkapitányságra hadnagyként, ha csillagos ötössel végzett akkor egyből főhadnagyként. Több ilyet láttam itt a városi kapitányságon akik fiatalok nagyon.
Az érdekelne engem, hogy ha az adott rendőr mindig lépni akar egyet a magasabb rendfokozat felé, akkor hány évnek kell eltelnie, hány évente léphetnek egy rendfokozatot felfelé?
Gondolom, hogy 35 évesen elérheti az őrnagy fomozatot, 38 évesen pedig alezredes is lehet.
Amúgy ami meglepett, hogy kb egy 28-29 éves hadnagy elkerült a városi rendőrkapitányságról és ugyan ebbe a megyébe egy kis város rendőrőrsön bűnügyi alosztályvezető. Ezen meglepődtem, nem a korán, hanem hogy hadnagyként alosztályvezető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!