Túl nagy kérés lett volna ez a rendőröktől?
A buszmegállóban álltam mikor igazoltattak egy sofőrt. Nem pont a buszmegállóban álltak meg, hanem előtte egy két méterrel állt a rendőrautó és még villogott a szirénája. Borzasztó zavaró volt, nem csak nekem, már másnak is feltűnt a buszmegállóban, pislogtak, meg hunyorítottak. Konkrétan az erős villogástól alig láttam hányas busz áll be a megállóba. És már vagy 5 perce ott álltak, mert valami nem volt rendben a sofőrrel, mire elegem lett és odamentem hozzájuk szólni. De nem bunkón mondtam, köszöntem, hogy jó estét, nem lehetne a szirénát lekapcsolni mert már nagyon bántja a szemünket ez a villogás. Erre a rendőr köszönés nélkül flegmán mondta, hogy ők itt a munkájukat végzik, ne zavarjam őket. Mondtam nem akarok zavarni, csak kérni szerettem volna őket, hogy kapcsolják le a szirénát. És akkor mondta a másik, hogy nem, nem lehetne és menjek vissza a helyemre, mindjárt végeznek. Na az a mindjárt még 10 perc volt, pont mikor nekem jött a buszom előtte mentek el pár perccel.... Jogos volt ez a hangnem ahogy ők válaszoltak? Szépen mentem oda hozzájuk, semmi bunkózás, semmi sértő szándék nem volt bennem. Csak nem értettem minek kell menni annak az átkozott szirénának, ha egyszer már állt a kocsi. Vagy ha ez így van előírva oké, azt is elfogadtam volna, de az a hangnem ahogy főleg az első válaszolt bántó volt. Szépen is meg lehetett volna mondani, hogy ez a szabály, mennie kell a szirénának. Jogos volt ahogy válaszoltak?
N/25
Vigyázz, ügyészasszony megmondja neked a tutit, mármint az utolsó válaszoló. Mindig védi a rendőröket.
Elárulom választ.
Azért volt bunkó, mert nagyon kicsi a fizetésük, 120 ezer és járják a várost, rohannak bejelentésekre, aztán ahány helyre kiszálltak, annyi jelentést kell még irni nekik a kapitányságon és az belekerűl 2 órába. És szinte majdnem mindenkivel bunkók. Szép példát mutatnak az embereknek a bunkó beszólásaikkal. Tisztelet a kivételnek, mert van köztük normális, de legtöbb sajnos ilyen.
Erre lehet rájöhetett, hogy fáradt is volt, de azért uralkodhatott volna magán. Ha nem jó neki 120-ért a rendőri beosztás, lehet más munkahelyet nézni ahol több a pénz.
Én megértelek kérdező.
Utolsó vagyok.
És, hogy kicsi a fizujuk, máson töltik ki a mérgüket, azokon akik kérdeznek és/vagy szólnak nekik valamit.
Ezért(is).
Kérdező, ne vedd a szívedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!