Szerintetek ebben mi a vicces még 4év után is, hogy banketton drogot tettek az italomba a tudtam nélkü, otthagytak nyilvánis helyen és a kótházban ébredtem?
Előre is bocsi, de most ennek a két részegnek a története előhozta bennem, milyen szerencsém volt, hogy nyáron volt.... Szüleimtől is kaptam akkor... De ők nem annyira bántottak, inkább okoltak, hogy miert nem jöttem haza korábban, meg hívtam őket. Sajnos órák kiestek... Semmire nem emlélszem, foszlányok vannak, higy az egyik srác ráncigál, meg a térdemnél fogva húz a parkban, de foszlányok. Kórházban ébredtem, mert egy bank éjjeli biztonsági őre megtalált....
De 4 év után is röhögnek rajtam a városban, pedig börtönbe lenne a helyük. Tanárok is. Ittam is, de nagyon keveset,attól nem lett volna ez. A durva az, hogy tanárok is voltak ott... Látták, hogy nem tudok magamról.... A másik, hogy ezen értelmes ember nem röhög, azontúl l, hogy bűncselekmény, amit akkor fel sem fogtam....
Szóval most annyira előhozta bennem ez a hír. Meg az is, hogy a mocskok mégévekkel után ais hazudoznak az esetről.
4 évig megkeserítették minden napomat, mert jól tanultam. Zaklattak, kajával, papírgalacsinnal doboltak, napi szinten zöködtek, beszólogattak, gúnyoltak, ez volt a búcsúajándék. A kitűnóhajhász, vasszigorú szüleim meg engem okoltak, meg kitaláltál, hogy nem akarok csak suliba menni és "még az iskolában is utálnak". A tanárok meg látták,nap,mint nap, nem tettek semmit. Ugyanazok, akil röhögnek ezen...
Fel sem fogtam, hogy meghalhattam volna én is, hogy megerőszakolhattak volna és hogy ezek az embereknek is börtönben lenne a helye....
Az osztályfőnököm meg csak dudugálsson, meg jópofizzon.... Akkor hol volt?
Szülői vasszigor volt az oka, normális szülő ilyen durva esetben nem engel okol, hogy bekeményítsen, mert csak nem akarok suliba menni.. Ez lett a vége. Meghallhattam volna én is.... Talán jobb lett volna. És én nem voltam alkoholista, egy 18 éves lány, akinek a szemét osztálytársai, akik maguk is cigiztek, drogoztak, gondolták kicseszünk vele... Telefonomat is lopták erre l, hogy az üzeneteket elolvashassák.
Meg milyen vicces, ja kikötözzük, ogy megfagyjon, hiába alkoholista, ez emberölés.
Ja meg belekeverünk drogot a "strébernek" az italába, mekkora buli...
Hihetetlen, hogy a legtöbb ember ilyen szinten van. Mégha egy részeg dög, akkor is. Nem hogy egy fiatal lány, aki akkor érettségizett.
Bocs a sok hibáért, nagyon felzaklatott. Mert tudtam vele azonosulni, hiába nem ugyanaz a kettő. Ennyi idióta nem kehet, mondjuk az én esetem is bizonyítja, hogy dehogynem.
Két dologot tesz ilyenkor az átlagpolgár. Vagy túllép rajta, vagy egy machetével feldarabolja őket.
Te tudod melyik akarsz lenni.
Engem is aláztak, túltettem magam rajta.
Uhh.. az kemény story :(
az ilyen patkányokat remélem előbb-utóbb elkapják, akár más miatt. Viszont ez BTK kategória. Szüleidnek nem próbáltad elmondani mi történt, mindenről beszámolni?
A tanárok sajnos szintén sokszor elég nagy patkányok.. azok mennek tanárnak akik semmiből sem jók, nem kiemelkedőek.. tanárnak jó lesz.. meg aki lusta dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!