Ilyet lehet? Ez számomra egy kicsit vicces volt
Sziasztok, tegnap voltam tanúként a rendőrségen, egy panellakásos történet miatt(nem mennék bele,mert nem ez a lényeg) tehát tegnap bementem a pécsi rendőrkapitányságra, és ott egy hadnagy fogadott engem(kb 25-27 éves lehetett) és a ruházati stílusa eléggé meglepett, trikó,melegítő nadrág, és nike sportcipő.
Így öltözködhetnek a rendőrök? én egy szolid ing,fekete szaggatott farmerbe mentem be, de a stílusa is tök jó volt, tök közvetlen volt,szimpatikus volt az ügyhöz való hozzáállása.
Az alapkérdés, hogy a szakmai részét a célnak megfelelően, hatékonyan végezte-e. Ha igen, akkor a többi lehet meglepő, a szokványostól eltérő, de inkább kreativitásra vall és nyitott szellemre. Ami jó.
Ha viszont a szakmai rész csapnivaló, akkor el kell gondolkodni, hogy esetleges képességeit vajon mire is használja.
Egy jó rendőrnél én örülnék az ilyesminek. Könnyebben teljesül a "szolgálunk és védünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!