Mekkora lenne a támogatottsága egy olyan pártnak, ami azért küzdene, hogy kevésbé legyen fejlett a technika és olyan országokat hozna fel intő példának, mint Japán?
"Meg az olyan balesetet szenvedettekre akik mondjuk kómába esnek, vagy nyakcsigolya törés miatt teljesen lebénulnak hátra lévő életükre. Ezeket az orvosok is tudják hogy sosem lesznek már egészégesek."
Van egy nagyon híres ember. A neve Sephen Hawking. Nem hiszem, hogy mondjuk neki halnia kéne, akármennyire beteg is. Rengeteg mindent adott az emberiségnek.
Ennek ellenére egyet értek veled. Az élet nem való mindenkinek.
"Mi a halálos betegség? A rák? sokan felgyógyulnak. A kómából is sokan felébredtek."
Ez is demagógia van pár határeset de 98%-ban az orvosok igen is meg tudják állapítani ki gyógyítható és ki nem. Igenis meg lehetne húzni a határt. Pláne a közpénzből gyógykezelteknél.
".Sőt, lehet már tudják is a gyógymódokat, csak ott lapulnak valahol egy cég hatalmas széfjében."
Azért mert már így is túl sok az ember. Minek az ilyen selejtesre költeni a sok pénzt? Pláne hogy aki jártas az orvostudományban az tudja hogy az ilyen jellemzően öröklődik tehát ha vmi csoda folytán fel is gyógyítható extra nagy összegeken az ilyen, és tegyük fel szaporodásképessé válik az utódain is jelentekezni fog ez a probléma. Erre költsük milliárdokat? Amikor sokszor az egészséges dolgozó embernek se jut annyi hogy akár a számláit kifizesse és emberi módon élhessen.
tegnap 21:59
"nem vagyok liberális, baloldali nézeteket vallok,"
A kettő nem ugyanaz? Mindkettő az "esélyegyenlőség" nevű lózunggal operál amit ugy valósítanak meg hogy a normális többséget hátrányosan megkülönböztetik a deviáns kisebbség javára.
A "bibsi" szóval meg szerintem nem vagy tisztában.
Bibsi = Zsidó
A kommentelő szerintem direkt írta igy mert általában a zsidókra jellemző hogy állandóan náciznak ha vmivel nem értenek egyet vagy vmi nem tetszik nekik. Úgyhogy ne nácizz. Legalább olyan primkó dolog mint a zsidózás.
Kérdező, ja te vagy a gőzgépes zseni :DDDDDDDD
Nagy az isten állatkertje!-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!