Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fog segíteni a kormány a...

Fog segíteni a kormány a bajba jutott devizahiteleseken?

Figyelt kérdés

Tudna-e segíteni egyáltalán?

Ha igen, hogyan?

És mikor?

Ki számíthat segítségre?

Ha nem, akkor lesz lázadás?

2010. júl. 7. 13:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

52

MI VAGYOK ÉN?!!! MI KÖZÖM A VÖRÖSÖKHÖZ?!!

Liberális voltam, vagyok, és leszek.

2010. júl. 7. 15:25
 22/32 anonim ***** válasza:
50%

15:03

"Még egyszer, és utoljára. A forinthitel is kockázatos, a kamatkockázat miatt."

Igen. Tehát bizonyos értelemben forinthitelt felvenni is spekuláció akkor, ha valaki olyan sok hitelt vesz fel, hogy nem bízhat joggal abban, hogy mindig képes lesz törleszteni. Aki havi 1 milliót keres és felvesz hitelt, ami után 50 ezret kell törlesztenie, az persze más helyzetben van, mint akinek a szabad jövedelme havi 70 ezer Ft, és felvesz hitelt, ami után 67 ezer forint a törlesztőrészlet, józan ésszel tehát belátható, hogy pont a lehetősége határain van, és ha kicsit megnő a törlesztőrészlet vagy csökken a jövedelme, akkor már bajban van. Aki mégis belevág az utóbbi műveletbe, az már felelőtlen, bár az ilyen döntéseket nem nevezzük spekulációnak (noha a szó eredeti jelentéséből adódóan nevezhetnénk annak).

"Az OTP részvény, és főleg a tőkeáttételes, származtatott termékes forex meg tényleg nem tartozik ide"

Ezért írtam, hogy off. Tudod, mi az az "off" az internetes nyelvezetben? Már nagyon viszketett a tenyered, hogy leírhasd a "tőkeáttétel" és a "származtatott" szavakat, kitaláltam? Ezért nem olvastad el, mit írtam oda.

"Különben mindkettővel foglalkozom."

Vettem észre. Én is, csak éppen már kinőttem azt a korszakomat, amikor mindenkinek elősoroltam a kedvenc szakkifejezéseimet, hogy elájuljanak attól, úristen, egy igazi élő trader, mert rájöttem, hogy nem, nem ájulnak el tőle :))))

2010. júl. 7. 15:33
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Ma 15:25, akkor pláne nem vagy szegény. Vagy ha mégis, és igazat mondasz, hát az első ilyen liberális vagy. :)

Ma 15:33, örülök, hogy egyetértünk. (Kedvenc szavaim: tőkeáttétel, származtatott, és a cipőfűző. De az csak Karinthy iránti tiszteletből.)

2010. júl. 7. 23:35
 24/32 anonim ***** válasza:
59%

tegnap 23:35

Én is örülök, hogy egyetértünk )))))

2010. júl. 8. 00:37
 25/32 anonim ***** válasza:
52%
Minek kellett a devizahitel?! Luxus lakóparki luxusingatlan, luxus járgány, mindenből a legjobb? Ráztuk a rongyot és ráfáztunk! Más a forinthitelt se tudja fizetni, mert se munka, se pénz! És fejére dől a tető, mert nincs miből javítani.
2010. júl. 10. 00:10
 26/32 anonim ***** válasza:
nem fog segíteni, az h fog segíteni az csak választási mézesmadzag volt, most h már lecsengett a választás, nem kötelező betartani minden ígéretnek csúfolt hazugságot!
2010. júl. 17. 11:48
 27/32 anonim ***** válasza:
vuvuzela le..szop..hat
2010. szept. 7. 17:24
 28/32 anonim ***** válasza:
Igen,fog segíten a kormány a bajbajutottakon,ásókat fog kiosztani,földeld el magad
2010. szept. 7. 17:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Ja és még a közterületen lakást is megtiltják. Ha már se lakás, se pénz, semmi nincs (csak svájcifrank alapú aljasság), akkor megyünk lakni a Parlamentbe, csak el kell foglalni.
2010. szept. 7. 19:41
 30/32 anonim ***** válasza:

"Ja és még a közterületen lakást is megtiltják. Ha már se lakás, se pénz, semmi nincs (csak svájcifrank alapú aljasság), akkor megyünk lakni a Parlamentbe, csak el kell foglalni."

Már alig várom!

2010. szept. 10. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!