Miért érez a kormány kényszert, hogy segítsen a devizahiteleseken? Ez nem kormányfeladat.
csak azokon segít, akik elveszítették a munkájukat, azokon is csak akkor, ha önhibájukon kívűl, meg ha jól tudom, akkor havi max 10e.
egyébként meg, az árfolyamingadozással együtt is kevesebb most a törlesztő részletem, mintha forintban vettem volna fel annó a kölcsönt.
Most akkor ki az esztelen?
Egyetértek az előttem szólóval. Lényegesen kevesebb még így is a törlesztőrészlet és a kamatok is mint forint hitel esetében. Általában nem a többség szokott eszetlen lenni szerintem. :-/ A forint hitel se fix mert a jegybanki alapkamat befolyásolja a kamatait tehát a gazdasági helyzet ugyanúgy meglátszik rajta.
Különben nem kell irigyelni a devizahitelesek emiatt mert előbb-utóbb úgyis ki kell fizetni azt a hitelt és nem biztos, hogy később jobb lesz. Én biztosan nem élnék ezzel a lehetőséggel amit a kormány most felajánlott.
Mi 100 e. helyett 140-150 ezret törlesztünk. Nem kell irigyelni a devizahiteleseket.
Ha nem tud az adós fizetni, segít a kormány???:
nem kell fizetned, csak bérleti díjat (10 ezer Ft), valamint elveszi az ingatlanod, és köszi még, hogy nem kell kiköltöznöm.
(Bérleti díj a saját házamért, ami nem lesz a tulajdonod?) - nagyon rendes állam ez a mienk.
De kérdezem, mi lesz, ha becsődölnek a bankok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!