Mennyit keres egy közférában dolgozó? SOKAN TÉVEDÉSBEN VANNAK! Én is közférában dolgozom,35 évesen 115 ezer ft a bruttóm, jó ha 80-85 ezer forintot kapok, az adójóváírással együtt, ami nem sokára ugrik így kb 70 ezer ft lesz a fizetésem. Ez olyan jó?
Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 11:50
11/16 anonim válasza:
Vannak köztisztviselők és közalkalmazottak. Ez utóbbiak sokszor minimálbérért húzzák az igát, az összes törvényben előírt juttattást már elvették a nyolc év alatt. És vannak a vezető köztisztviselők, akik több százezret vagy milliót is keresnek. De a kis közalkalmazott (tűzoltók, mentősök, ápolónők, múzeumiak stb.) filléreket kapnak. És bármikor páros lábbal kirúghatók, ha pl. nem kormánypártiak.
12/16 anonim válasza:
A magyar állam a legszara* munkáltató! Írom ezt 30 év után, azután, hogy kirúgatott a nagy komcsi főnököm háron éve, konvergencia programos spórolás címén.
13/16 anonim válasza:
Bocs, de le kellene már végre szokni a "komcsizásról". Rengeteg volt a párttag, de 90%-ban csak karrieristák voltak, ezek most „bizonyítanak”. Butítják a népet, ’90 óta rohamosan csökken az általános műveltség, és foggal-körömmel titkolják, hogy a „jóléti kapitalizmusnak” vége. Meg kellene próbálni tiszta forrásból tájékozódni.
14/16 anonim válasza:
Nekem az volt az összes "bűnöm", hogy segítettem civil zöld barátaimnak, amikor védett területre akart lakóparkot építeni ez a szoci mutyis banda! Igenis MSZP-s, igenis komcsi, ott rohadjon meg, ahol egy van ezekből! És pillantok alatt semmivé lett 32 évi közszolgálati munkám! Leszólt egyik a másiknak, a Hiller kirúgatott! Na és persze a fillérekért megszerzett állami földek, az egész budapesti agglomeráció minden védett területe szabad rablással került a kezükbe, pl. a Hagyóéba! Engem meg nyugdij előtt rúgattak ki, azonnali hatállyal! Le kellene verni rajtuk mindent.
15/16 anonim válasza:
A kommunisták nem ott vannak. Az MSzP-ben és a többi, a tőkések által "engedélyezett" parlamenti pártban is csak a karrieristák vannak. Vigyázat ez a megtévesztés. Gyurcsány Ferenc fontosnak tartotta elhatárolna magukat a Kádár rendszertől.
16/16 anonim válasza:
Szerinted ez a mutyis rablóbanda milyen párt szineiben indult a választásokon? Most új vezetőséget választott az MSZP, ugyanazokkal. Az égadta világon semmi közük semmiféle baloldalhoz, vagy baloldali értékekhez. Millárdos mocskos bűnözők pártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!