Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyit keres egy közférában...

Mennyit keres egy közférában dolgozó? SOKAN TÉVEDÉSBEN VANNAK! Én is közférában dolgozom,35 évesen 115 ezer ft a bruttóm, jó ha 80-85 ezer forintot kapok, az adójóváírással együtt, ami nem sokára ugrik így kb 70 ezer ft lesz a fizetésem. Ez olyan jó?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tehát te már PONTOSAN tudod hogyan fog kinézni jövőre az adórendszer?
2010. júl. 6. 12:01
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

miért ? ki mondta h jó ?

én is a közszférában vagyok, több egyetemi diplomával és szintén ilyen siralmas pénzeket látok csak, de hát ez a magyar valóság

2010. júl. 6. 12:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Sokan azt hiszik, hogy a közférában csak több százezres fizetések léteznek, és hogy senki sem dolgozik meg a pénzéért :( Annak idején azért jöttem ide, mert úgy gondoltam jobb becsületesen bejelentve dolgozni... Kár volt...
2010. júl. 6. 12:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Én is közalkalmazott vagyok.A nettó fizetésem 70.000 ft.Munkakeresésben vagyok...
2010. júl. 6. 12:16
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, de a Pennybe még kevesebbet keresnek! És műszak végére nem kívánkoznak moziba. Még ha azt is hozzá veszem (tisztelet a kivételnek, ha van, én nem találkoztam mással) kiélheti vélt felsőbbrendűségi komplexusát, akkor még neki kéne fizetni.
2010. júl. 7. 09:43
 6/16 anonim ***** válasza:

Tegyük hozzá a közszférában dolgozók fizetése is eltérő. Van, aki - mint te- pitsa pénzt kap, más meg...

20L

2010. júl. 8. 13:06
 7/16 A kérdező kommentje:
90% pitsa pénzt kap !! De csak a sok(k)-ról hallani !! Pontosan ezért vannak sokan tévedésben !!
2010. júl. 8. 13:19
 8/16 anonim ***** válasza:

jó, én egyetemi tanárként előadásokat tartok INGYEN, mert az egyetem nem tudja kifizetni

és tudjátok min megy a veszekedés ami miatt még én érzem magam kellemetlen helyzetben? hogy elvileg a közlekedést kifizetik (vonat akármi), na most minden alkalommal azért kell veszekedni, hogy legalább akkor ne én veszítsek ha már ingyen tartok előadást és az utazási költségemet térítsék már meg

szép, igaz?

persze, sajnos nem vagyok rektor, hogy sokmilliót keressek, csak egy mezei egyetemi tanár, de azt gondolom senkinek nem kell részletezni mekkora hatalmas összegem fekszik az eddigi tanulmányaimban

2010. júl. 8. 13:24
 9/16 anonim ***** válasza:

Van egy ismerősöm. Középiskolai tanár. Az egész tanári kar kap bérletet, fedezik az utazás költségeit, csak az ismerősöm szorult ki a keretből... Khmm........

20l voltam

2010. júl. 8. 13:49
 10/16 anonim válasza:
Neked annyi bőven elég mondja a miniszter"nehogy már milliókat fizessek neked is mikor itt a so barom a parlamentben "azoktól is sajnálom a bért"akkor rólad ne is beszéljünk!
2010. júl. 8. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!