Mennyit keres egy közférában dolgozó? SOKAN TÉVEDÉSBEN VANNAK! Én is közférában dolgozom,35 évesen 115 ezer ft a bruttóm, jó ha 80-85 ezer forintot kapok, az adójóváírással együtt, ami nem sokára ugrik így kb 70 ezer ft lesz a fizetésem. Ez olyan jó?
miért ? ki mondta h jó ?
én is a közszférában vagyok, több egyetemi diplomával és szintén ilyen siralmas pénzeket látok csak, de hát ez a magyar valóság
Tegyük hozzá a közszférában dolgozók fizetése is eltérő. Van, aki - mint te- pitsa pénzt kap, más meg...
20L
jó, én egyetemi tanárként előadásokat tartok INGYEN, mert az egyetem nem tudja kifizetni
és tudjátok min megy a veszekedés ami miatt még én érzem magam kellemetlen helyzetben? hogy elvileg a közlekedést kifizetik (vonat akármi), na most minden alkalommal azért kell veszekedni, hogy legalább akkor ne én veszítsek ha már ingyen tartok előadást és az utazási költségemet térítsék már meg
szép, igaz?
persze, sajnos nem vagyok rektor, hogy sokmilliót keressek, csak egy mezei egyetemi tanár, de azt gondolom senkinek nem kell részletezni mekkora hatalmas összegem fekszik az eddigi tanulmányaimban
Van egy ismerősöm. Középiskolai tanár. Az egész tanári kar kap bérletet, fedezik az utazás költségeit, csak az ismerősöm szorult ki a keretből... Khmm........
20l voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!