Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki max. GYED-et kap, az...

Aki max. GYED-et kap, az megírná nekem, hogy márciusban, adójóváírással együtt mennyit kapott?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok teljesen biztos benne,hogy max.és most egy kicsit sokallom amit kaptam,nem bánom,csak baj ne legyen belőle később.

Köszönöm.

2010. ápr. 6. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Valamivel több, mint 80 ezer volt a számlán. Miért, mennyit utaltak? És mikortól kapod a gyed-et, nem lehetett benne egy rész tgyás?
2010. ápr. 6. 07:41
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát nekem 101000 utaltak,és már januárba egész hónapra kaptam a GYED-et,csak akkor adójóváírás nélkül,febr.80000 kaptam,ezért sokallom most ezt,de akkor majd bemegyek az elszámolásos papíromért,hátha abból rájövök.A CSP-nem erre a szla jön....

Tényleg nem rossza,csak nehogy köv.hónapba meg p... essek...

Köszönöm a válaszodat.

2010. ápr. 6. 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:
86 ezer pár száz forintot. A 101 ezret sokallom, mert az a teljes összeg és abból jön le szja és a tb asszem..... lehet neked nem vonták le? magadnak fizeted?
2010. ápr. 6. 08:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor elképzelhető, hogy a januári adójóváírás van még rajta, azzal együtt kijön a 101000, mert a gyed összeg 86008Ft, az adójóváírás meg 15100. Bocsi, én azt hittem a februárit kérdezed, ami márciusban jött a számlára, de már látom, hogy nem:) Szóval így rendben lehet, szerintem nem fogsz pofára esni, egyszerűen januárban lefelejtették az adójóváírást, és rátették most utólag. Amúgy nem 101000 a gyed levonások nélkül, hanem 102900:)
2010. ápr. 6. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:
első hónapban bnekem is 101.000ft volt a gyedem,most már csak 70.000ft,elfelejtettem az adójóváirást kérni...
2010. ápr. 6. 08:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Januárba elfelejtettem adójóváírást kérni,amikor betelefonáltam miatta,mondták,hogy igényeljem februártól,de visszamenőleg nem adják meg,majd csak az idei adóbevallással (2011-be)...Nem tudom,majd elhozom a papírt és megírom mi van rajta pontosan...Köszi,megy a +
2010. ápr. 6. 09:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja,és mindent vonnak Tőlem nem én fizetem....ezért gyanús a dolog...
2010. ápr. 6. 09:16
 8/9 anonim ***** válasza:
keresetkiegészítés lehet. februárban volt egyszer, illetve most. legalábbis a közalkalmazottaknál/köztisztviselőknél biztos
2010. ápr. 6. 09:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát én közalkalmazott voltam míg kisfiam meg nem született,akkor megszünt a szerződésem,így is kaphattam?Februárba nem vettem észre...
2010. ápr. 6. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!