Tgyas-t fogok kapni, ha jól tudom 180 napig, utána minimálbérről Gyed-re, mennyi pénzt fogok kapni, családival együtt? Nem vagyok egyedülálló, de nagyon szűkösen élünk!
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 12:54
1/1 anonim válasza:
Lejjebb egy válaszoló hasonló kérdésre azt írta min.bérre a Gyed 45 ezer körül van + 12600 a családi. Hát nem sok. Kérjetek rendszeres gyerekvédelmi támogatás az önkormányzattól. Illetve egyszeri szoctámot. meg még amit csak lehet. Ha szűkösen vagytok nem szégyen. Nekem és a férjemnek is két-két diplománk van, de bizony volt,hogy ő munkanélküli volt nekem meg csak a GYES volt ezért mi is segélyxt kértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!