Aki max. Gyedet kap adójóváírással együtt mennyit kap most?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 10:26
1/19 anonim válasza:
Én 65.000 körül kapok. 72.000 volt a fizum.
2/19 anonim válasza:
Olyan 72000ft körül volt nekem is a fizum, és a Gyed-em adójóváírással 58000ft.
3/19 anonim válasza:
Ezek azért messze vannak a max GYED-től.
Én még most fogom kapni az elsőt, de az adózóna.hu-n kiszámoltam, ott 86.008 Ft-ot írt egy hónapra.
4/19 anonim válasza:
ja persze, nem ennyi a max Gyed.
5/19 anonim válasza:
Én a múlt hónapban 83.912Ft-ot kaptam adójóváírással együtt ettől szerintem 2-3Ft-al lehet több a maximum. Nekem átlagosan 135.000.Ft körül volt a bruttóm amikor dolgoztam (ha jól emlékszem).
6/19 anonim válasza:
Nekem tegnap utalt a munkahelyem, nettó 86.010 Ft-ot. A maximum gyed-et kapom, adójóváírással.
7/19 A kérdező kommentje:
hát azért reméltem hogy egy kicsit több. én tudom hogy sokan ettől kevesebből élnek, de azért nekem a tgyás meg a fizum is nettó 30-40 ezerrel volt több. sajnos ezt megérzi az ember. most tényleg nem sajnáltatni akarom magam ne értsétek félre csak ugye az ember ha egy kicsit jobban keresett most vállalt egy gyereket meg előtte hiteleket hogy meglegyen minden azért ez nagy különbség...
2010. febr. 3. 11:47
8/19 anonim válasza:
86 e körül van a max gyed! Nekem is a tgyás-hoz képest -60 ezer ft!!!! akárhonnan is nézzük, ez rengeteg pénz és a mai világban -sem itthon sem máshol-nem támogatják megfelelően a kisgyermekeseket, akik a családalapítást választották. Mert lássuk be, milyen elgondolás az hogy amikor az embernek a nőnek +1 embert kell eltartania, akkor kap jó esetben fele annyi pénzt mint korábban... nem is értem.
9/19 anonim válasza:
Én meg se mondom, hogy nekem a GYED mennyivel kevesebb mint a TGYÁS.... :-(((
10/19 anonim válasza:
inkább én se mondom meg :)))) de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!