Aki max. Gyedet kap adójóváírással együtt mennyit kap most?
hát ez tényleg elszomorító...
akkor hogy oldjátok meg ? maradtok 2 évig ? vagy nagymama megy gyedre ? olyankor hogy van ? ugyanúgy a nyugdíjból számolják ?
Nem értelek. Amikor a gyereket vállaltad, akkor is tudtad, hogy a gyed maximalizálva van, sőt titkos se volt az összege. Sőt, most szólok, a 3. évre a gyes még kevesebb lesz, nincs ebben semmit titkos.
Én százezrekkel kapok kevesebbet. Na és? ELőre tudtam, nem most világosodtam meg, hogy "jaj-jaj-jaj".
"kedves" utolsó !
Hidd el, el tudom tartani most is magunkat ! Írtam azt is hogy tudom hogy sokan kevesebből élnek. Csupán arról van szó, hogy miért nem lehetett ezt is a keresetből számolni. És akkor most belemehetnék abba is hogy mások meg nem dolgoznak semmit és csak úgy kapján évekig a pénzt. Egyáltalán nem jajongtam. Nem kell rosszindulatúnak lenni.
15.48-as vagyok
Akkor már értem, köszi.
Hát igen, elég szomorú, de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!