Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki max. Gyedet kap adójóváírá...

Aki max. Gyedet kap adójóváírással együtt mennyit kap most?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 10:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

hát ez tényleg elszomorító...

akkor hogy oldjátok meg ? maradtok 2 évig ? vagy nagymama megy gyedre ? olyankor hogy van ? ugyanúgy a nyugdíjból számolják ?

2010. febr. 3. 14:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom az enyém miért ilyen kevés. Én is a maximumot kapom most néztem meg. 100.100.bruttó és abból én 84000 körül szoktam kapni adójóváírással együtt.
2010. febr. 3. 15:48
 13/19 anonim ***** válasza:
11.32-es vagyok. Utolsó válaszolónak: tavaly én is 100.000 Ft-ot, bruttót, a mximumot kaptam, és abból 84300 körül kaptam kézhez. Idén nem tudom a bruttó maximumot, de abból most 86.010 ft az utalt összeg.
2010. febr. 3. 17:08
 14/19 anonim ***** válasza:
netto 86, ma kaptam fizupapírt.
2010. febr. 3. 21:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Amikor a gyereket vállaltad, akkor is tudtad, hogy a gyed maximalizálva van, sőt titkos se volt az összege. Sőt, most szólok, a 3. évre a gyes még kevesebb lesz, nincs ebben semmit titkos.

Én százezrekkel kapok kevesebbet. Na és? ELőre tudtam, nem most világosodtam meg, hogy "jaj-jaj-jaj".

2010. febr. 3. 22:59
 16/19 A kérdező kommentje:

"kedves" utolsó !

Hidd el, el tudom tartani most is magunkat ! Írtam azt is hogy tudom hogy sokan kevesebből élnek. Csupán arról van szó, hogy miért nem lehetett ezt is a keresetből számolni. És akkor most belemehetnék abba is hogy mások meg nem dolgoznak semmit és csak úgy kapján évekig a pénzt. Egyáltalán nem jajongtam. Nem kell rosszindulatúnak lenni.

2010. febr. 4. 06:40
 17/19 anonim ***** válasza:
én egyetértek veled, én is mindig azt mondom, bezzeg a TB az nincs maximalizálva. :))
2010. febr. 4. 08:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, tudtam, hogy mennyi a GYED, de azért örülni ne kelljen már neki!! Igenis, rosszul esik, hogy a rengeteg befizetett TB és adó után (aminek tényleg nincs maximuma) ennyit kapok vissza.
2010. febr. 4. 08:34
 19/19 anonim ***** válasza:

15.48-as vagyok

Akkor már értem, köszi.

Hát igen, elég szomorú, de ez van.

2010. febr. 4. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!